Φραντσέσκo Τότι: Μια 34χρονη η «πέτρα του σκανδάλου» πίσω από το διαζύγιο με την Ιλάρι Μπλάζι;
1 year, 9 months ago
6

Ανακοίνωσαν και επίσημα ότι χωριζουν οι «Μπέκαμ της Ιταλίας» – Ο πρώην άσσος των γηπέδων φέρεται να απάτησε τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι, μια ανθοπώλισσα και φανατική οπαδό της Ρόμα

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου Φραντσέσκο Τότι χώρισε από τη γυναίκα του, τη γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια Ιλάρι Μπλάζι, μετά από 17 χρόνια γάμου, και κυκλοφορούν φήμες ότι το διαζύγιο «βόμβα» προκλήθηκε από εξωσυζυγική σχέση του 45χρονου πρώην άσσου των γηπέδων με μια όμορφη ανθοπώλισσα.

Noemi-Bocchi
Η φερόμενη «πέτρα του σκανδάλου» Νοέμι Μπόκι
Francesco-Totti-Ilary-Blasi-2
Οι «Μπέκαμ της Ιταλίας» απέκτησαν μαζί τρία παιδιά

Ο Τότι και η Μπλάζι, το διάσημο ζευγάρι της Ρώμης που κάποιοι αποκαλούν «Μπέκαμ της Ιταλίας», έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Γνωρίστηκαν το 2002 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τρία χρόνια αργότερα, για να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των Ιταλών. Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από μερικούς μήνες περί κρίσης στο γάμο τους και απόφασής τους να χωρίσουν εξέπληξαν και στεναχώρησαν τους φαν τους. Ακόμα μεγαλύτερο σοκ όμως προκάλεσαν οι φήμες ότι ο Τότι είχε απατήσει τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλισσα που είναι φανατική οπαδός της Ρόμα.

Francesco-Totti-Ilary-Blasi-1
Οι φήμες για κρίση στη σχέση του Τότι και της γυναίκας του επιβεβαιώθηκαν

Σαν να μην έφτανε αυτό, το προηγούμενο διάστημα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φήμες για σχέση του Τότι με μια «Ιταλίδα επιχειρηματία» που δεν κατονομάζεται, με την οποία συναντιέται στα γυρίσματα του Big Brother σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Tότι έπαιξε για τη Ρόμα ολόκληρη την 25χρονη καριέρα του και είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στην ιταλική πρωτεύουσα αφού σημείωσε 250 γκολ, διατηρώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες εμφανίσεις και τα περισσότερα γκολ για τον σύλλογο.

Francesco-Totti-Ilary-Blasi-3
Ο γάμος του πρώην άσσου τον γηπέδων και της τηλεπαρουσιάστριας κράτησε 17 χρόνια
Κλείσιμο

Η Μπλάζι (ή «Βασίλισσα της Ρώμης» όπως είναι το παρατσούκλι της) ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και κατόπιν έγινε παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Έχει παρουσιάσει την ιταλική εκδοχή του Top of the Pops και του Survivor και, επιπλέον, έχει χαρίσει τη φωνή της σε έναν χαρακτήρα από τους Simpsons.

Η Μπόκι είναι λιγότερο γνωστή, πτυχιούχος επιχειρήσεων από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο LUMSA στη Ρώμη. Έχει ακουστεί ότι είναι στα χωρίσματα με τον δικό της σύντροφο Μάριο Γκάουτσι, τον ιδιοκτήτη της ομάδας Τίβολι, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Francesco-Totti-Ilary-Blasi-5
Ο Τότι και η Μπλάζι σε παλαιότερες, πιο ευτυχισμένες εποχές για τη σχέση τους

Η Μπλάζι εξέδωσε μια δήλωση ανακοινώνοντας το τέλος της σχέσης τους χθες το βράδυ, λέγοντας: «Μετά από 20 χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ωστόσο, η διαδικασία χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα προχωρήσω σε περαιτέρω δηλώσεις. Καλώ όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου».

Ο Τότι ανάφερε τα εξής στη δική του δήλωσή του στο πρακτορείο Ansa: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση στον γάμο μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, είναι αναπόφευκτη. Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες ήταν στο πλαίσιο της προστασίας των παιδιών μας, που θα είναι πάντα προτεραιότητα στη ζωή μου.

Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Iλάρι σε ό,τι αφορά την ανατροφή των τριών υπέροχων παιδιών μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Ελπίζω να δείξουν όλοι μέγιστο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας».

Ο δραματικός χωρισμός έρχεται μετά από μήνες εικασιών γύρω από το ζευγάρι, που τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αναγκαστεί να βγει και να διαψεύσει ότι ήταν στα πρόθυρα χωρισμού. Ο Tότι είχε μιλήσει τότε με οργή για τις «ψευδείς ειδήσεις» και η Μπλάζι είχε ποστάρει βίντεο ενός ευτυχισμένου οικογενειακού γεύματος, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες.

Francesco-Totti-Ilary-Blasi-4

Ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε την καλλονή γυναίκα του – που είχε συμμετάσχει και στα καλλιστεία Miss Italia – σε έναν λαμπερό γάμο στη Ρώμη το 2005, ο οποίος μεταδόθηκε τηλεοπτικά στην Ιταλία. Έχουν έναν γιο, τον Κριστιάν που γεννήθηκε αργότερα την ίδια χρονιά και δύο κόρες, τη 15χρονη Σανελ και την 6χρονη Iζαμπέλ.

Ο Κριστιάν είναι πλέον μέλος της ακαδημίας της Ρόμα, ελπίζοντας να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, αν και ο Φραντσέσκο είχε ήδη κάνει το ντεμπούτο του στον σύλλογο στην ηλικία του. Το 2020, ο Tότι αποκάλυψε ότι παραλίγο να χωρίσει με την Μπλάζι αφού αγόρασε μια άτριχη γάτα κατά τη διάρκεια του lockdown.

Είπε στον πρώην συμπαίκτη του, Κρίστιαν Βιέρι, στο Instagram Live: «Ήμουν έξαλλος με τη γυναίκα μου, αγόρασε μια άτριχη γάτα και την έλεγε ντόνα Πάολα. Το βράδυ επιμένει να κοιμάται μέσα στο κρεβάτι μας, δίπλα στα πόδια μας. Είναι μια πολύ τρυφερή γάτα, αλλά παραλίγο να χωρίσουμε εξαιτίας της. Η Iλάρι ήθελε μια γάτα με κάθε κόστος και εγώ ήμουν ανένδοτος. Μια μέρα, την έφερε στο σπίτι, γιατί τελικά εκείνη παίρνει όλες τις αποφάσεις σε αυτή την οικογένεια. Δεν μιλούσαμε για μέρες, αλλά στο τέλος, ερωτεύτηκα και εγώ τη γάτα».

Με πληροφορίες από Daily Mail