Φρόσω Ράλλη για Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Θα τρώνε τη σκόνη του μια ζωή
1 year, 2 months ago
6

Η Φρόσω Ράλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η παραγωγός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro που εντυπωσίασε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και κατάφερε να μπει στο Netflix.

“Ο Χριστόφορος δεν είναι φίλος μου, είναι παιδί μου. Με φωνάζει θεία κι εγώ ανιψιό. Είναι ο ανιψιός που διάλεξα. Έχω άλλα έξι ανίψια που μου τα ‘δωσε η ζωή και τον Χριστόφορο που είναι το παιδάκι μου”, τόνισε η Φρόσω Ράλλη, η οποία όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να είχε εμπλακεί η ίδια στην παραγωγή του Maestro με κάποιον τρόπο, απάντησε:

“Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει που ο Χριστόφορος λάμπει και θα τρώνε τη σκόνη του μια ζωή. Ό,τι και να λένε για εκείνον τη σκόνη του θα τρώνε. Λένε ότι κλέβει ότι κάνει… δε με νοιάζει τι κάνει. Είναι άρτιο το αποτέλεσμα και τον καμαρώνω. Τον θαυμάζω γιατί δουλεύει τρομερά. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Κι αν βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το κάνει, δεν τίθεται θέμα. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ πάρα πολύ, γιατί είναι κι ένα καλό παιδί, ένα καλό πλάσμα”.

instyle.gr