Φτώχεια καταραμένη: Οι 3 Φιλιππινέζες που είχαν στο σπίτι τους Βανδή και Νικολαΐδης και οι αμοιβές τους
1 year, 11 months ago
6

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης, κατά τη διάρκεια του γάμου τους, είχαν στο σπίτι τους τρεις Φιλιππινέζες, μία για την καθαριότητα, μία οικονόμο-μαγείρισσα, η οποία λεγόταν Ινόκα και ήταν η αγαπημένη της Φιλιππινέζα και μια μπέιμπι σίτερ για την κόρη της Μελίνα.

 

Όπως όλοι οι διάσημοι, έτσι και το πρώην ζευγάρι, είχε απευθυνθεί στον Παναγιώτη Άνταμς, προκειμένου να προσλάβουν την ιδανικότερη Φιλιππινέζα ή τον πιο κατάλληλο Ινδό για το σπίτι τους.

Τι έκανε η Φιλιππινέζα της Δέσποινας Βανδή

Η Ινόκα, λοιπόν, φρόντιζε, μία μέρα πριν από κάθε επίσημο δείπνο που οργανώνει η Δέσποινα για τους καλεσμένους της, να πάρει έναν προς έναν τηλέφωνο και να τον ρωτήσει τι θα επιθυμούσε να φάει.

Μάλιστα είχε γίνει και ένα περιστατικό, το οποίο θυμάται ο Παναγιώτη Αντάμς, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν είχε καλέσει η Δέσποινα τον Φοίβο και άλλους στενούς συνεργάτες της και το μενού προέβλεπε φιλετάκια φλαμπέ με σοβινιόν, η νεαρή Φιλιππινέζα ξεχάστηκε από τη δουλειά και έκαψε το φαγητό του διάσημου συνθέτη, με αποτέλεσμα να φάει ομελέτα και πατάτες.

Η Δέσποινα Βανδή φυσικά και δεν αντέδρασε, αφού την αγαπούσε πολύ και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε να τη διώξει γι’ αυτή την κακιά στιγμή.

 

Η αμοιβή που έδινε η Δέσποινα Βανδή στην Ινόκα

Ο Παναγιώτης Άνταμς συνέχισε τις αποκαλύψεις, δίνοντας στη δημοσιότητα τον μισθό της Ινόκα, ο οποίος έφτανε τα 1.000 ευρώ, ενώ περίπου τους ίδιους μισθούς έπαιρναν και οι άλλες δύο Φιλιππινέζες που απασχολούνταν στην οικογένεια.

Μπορεί να ακούγονται πολλά, αλλά η Φιλιππινέζα της Ελένης Μενεγάκη έπαιρνε ακόμη περισσότερα.

enimerotiko.gr