Γ.Ασημακόπουλος: «Σε πέρασα Δούκισσα – Εγώ έμεινα μόνο μια εβδομάδα στο “Πρωινό”»! «Δεν θα καθόμουν να ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου & να χάνω τις υποχρεώσεις μου, τις δουλειές μου & τα ταξίδια μου»
1 month, 8 days ago
6

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την περσινή του εμπειρία στο «Πρωινό», λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει ένα κοινό με τη Δούκισσα Νομικού η οποία αποχώρησε πρόωρα όπως και ο ίδιος από την εκπομπή.

Ειδικότερα, δήλωσε αρχικά: «Ήμουν για μια εβδομάδα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Τι κοινό να έχω με τη Δούκισσα Νομικού; Πόσο έκατσε η Δούκισσα; Δύο εβδομάδες; Σε πέρασα Δούκισσα, εγώ έφυγα στη βδομάδα».

«Τη Φαίη Σκορδά τη λατρεύω, δεν έχω κανένα θέμα. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο. Απλά δεν μου δόθηκε ο χρόνος που ήθελα», είπε.

Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του από την εκπομπή: «Δεν θα καθόμουν να ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου και να χάνω τις υποχρεώσεις μου, τις δουλειές μου και τα ταξίδια μου. Άρα επέλεξα όμορφα και ωραία να πω “γεια σας”. Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχω μιλήσει, τον βλέπω καμιά φορά στην παραλία, αλλά δεν. Δεν υπάρχει χημεία», εξήγησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, δήλωσε πως δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με αυτή, όμως θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει μια σχέση και να αποκτήσει παιδιά.

pronews.gr

Τέλος, μίλησε για το Survivor Αll Star και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει. «Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Αλλά πέραν αυτού, έχω τόσες υποχρεώσεις με το μαγαζί μου που δύσκολα θα πάω», είπε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω καν αν θα γίνει. Αν δεν βγάλει ανακοίνωση το κανάλι, δεν μπορώ να πω τίποτα».