Γάμος υπερπαραγωγή για την κόρη του Καίσαρη – Παρευρέθηκαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα (pics)
Just now
6

Η κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy

Τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων ένωσαν η επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Αναστασία Καίσαρη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy.

Η κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη φόρεσε νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, το οποίο ήταν κλειστό στο λαιμό και άνοιγε σε γραμμή Α. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ένα κομψό σινιόν, αφού θέλησε να ολοκληρώσει την εμφάνιση με ένα ρομαντικό πέπλο. Το ίδιο στιλάτος ήταν και ο γαμπρός, ο οποίος επέλεξε ένα μπλε κοστούμι.

Το παρών έδωσαν συγγενείς, φίλοι αλλά και πρόσωπα του εφοπλιστικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου. Μάλιστα, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι για τον γάμο, παρευρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Επίσης, εκεί ήταν και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Μία μέρα πριν, στις 29 Νοεμβρίου τελέσθηκε και ο καθολικός.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση, όπου εκεί το λαμπερό ζευγάρι ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την τιμή που του έκαναν να παραβρεθούν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής πλέον ζωής τους. Φυσικά, δεν έλειψε και το ξεφάντωμα.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω της Αλεξάνδρας Οικονόμου και του συζύγου της, Noach Vander Beken που είναι πολύ καλοί φίλοι της Αναστασίας. Η καταγωγή του «γαμπρού» είναι από το Βέλγιο, έχει σπουδάσει αρχαιολογία και δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις της εταιρείας LVMH.