Γενέθλια για την κόρη της Zήνας Κουτσελίνη: Το συγκινητικό μήνυμα της δημοσιογράφου
7 months, 30 days ago
6

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει κατά καιρούς προβεί σε πολλές εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας όχι μόνο πως δυσκολεύτηκε να γίνει μητέρα, αλλά και ότι έκανε εννέα αποτυχημένες προσπάθειες. Από τότε φυσικά που έφερε στον κόσμο την μοναχοκόρη της η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Σήμερα, η κόρη της Ζήνας Κoυτσελίνη, Έμμα, έχει τα γενέθλιά της και γίνεται οκτώ χρονών. Η δημοσιογράφος, και πάνω από όλα περήφανη μαμά, δημοσίευσε μία φωτογραφία της κούκλας κόρης της την οποία συνόδευσε με ένα υπέροχο κείμενο στο Instagram της: «Ήταν μόλις δύο ετών σ´αυτή τη φωτογραφία ❤️Σαν σήμερα πριν 8 χρόνια γενήθηκε το δικό μου φως και μου φώτισε τη ζωή… Η Έμμα μου, η Ευσταθία Μαρία μου❤️❤️Μπορεί να χρειάστηκε να παλέψω πολύ για να την αποκτήσω, αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι αυτή η διαδρομή ήθελε μόνο πίστη στην ουσία του θέλω μας για να έρθει στη ζωή όχι από ματαιοδοξία αλλά από βαθύ θέλω ψυχής! Αυτό ήταν το μυστικό… Με άλλαξε πολύ! Οξύμωρο αλλά εκείνη τελικά με γέννησε αφού μαζί της ξαναγεννήθηκα… #birthday #mydaughter #alithiesmetizina #mysmile #myonlylove»!

 

View this post on Instagram

 

Ήταν μόλις δύο ετών σ´αυτή τη φωτογραφία ❤️Σαν σήμερα πριν 8 χρόνια γενήθηκε το δικό μου φως και μου φώτισε τη ζωή… Η Έμμα μου, η Ευσταθία Μαρία μου❤️❤️Μπορεί να χρειάστηκε να παλέψω πολύ για να την αποκτήσω, αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι αυτή η διαδρομή ήθελε μόνο πίστη στην ουσία του θέλω μας για να έρθει στη ζωή όχι από ματαιοδοξία αλλά από βαθύ θέλω ψυχής! Αυτό ήταν το μυστικό… Με άλλαξε πολύ! Οξύμωρο αλλά εκείνη τελικά με γέννησε αφού μαζί της ξαναγεννήθηκα… #birthday #mydaughter #alithiesmetizina #mysmile #myonlylove

A post shared by Zina Koutselini (@zina_koutselini) on Oct 11, 2018 at 10:07pm PDT