Γεννητούρια στη σόουμπιζ – Γνωστή τραγουδίστρια έγινε μαμά
1 year, 5 months ago
6

Γεννητούρια στη σόουμπιζ καθώς γνωστή τραγουδίστρια έγινε μαμά.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας”. Η Ζωή Παπαδοπούλου έφερε το πρωί της Τρίτης στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Θοδωρή.

«Το ουσιαστικό είναι ότι πήγαν όλα καλά. Να σας ζήσει! Πολλά φιλιά!» ανέφερε στον αέρα η παρουσιάστρια, στέλνοντας τις ευχές της στο ζευγάρι. «Το περίμεναν, το προσπάθησαν πολύ και όλα πήγαν τέλεια» σημείωσε επίσης η Φαίη Σκορδά.

Η Ζωή Παπαδοπούλου είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της όταν βρέθηκε καλεσμένη τον Σεπτέμβριο στην εκπομπή “Πρωινό μας”.
«Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πάντοτε πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Κάποια στιγμή είπα αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Υπάρχουν και κάποιες ανώτερες δυνάμεις που ελέγχουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Είπα να αφήσω το σώμα μου να ηρεμήσει, να αφεθώ στην τύχη που βρήκα έναν άνθρωπο στην ζωή μου που είναι συνοδοιπόρος και να εστιάσω στην σχέση μας» είχε πει τότε η Ζωή Παπαδοπούλου.«Λαμβάνω πολλά μηνύματα από γυναίκες. Πολλά νέα ζευγάρια θέλουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Εγώ αυτό που τους λέω είναι: Δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Εγώ είμαι πάνω από 40 χρονών και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Και φυσιολογικά» είχε υποστηρίξει η τραγουδίστρια που σήμερα έγινε για πρώτη φορά μαμά. 

enikos.gr