Georgina Rodriguez-Cristiano Ronaldo: Κρίση στη σχέση τους; – Φήμες ότι ανέβαλαν τον γάμο
1 year, 2 months ago
6

Η Georgina Rodríguez και ο Cristiano Ronaldo δεν φαίνεται να περνούν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους. Μάλλον το αντίθετο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική, που θέλουν το ζευγάρι να περνά κρίση.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Socialité”, έχουν υπάρξει πολλές εικασίες γι’ αυτήν τη σχέση, αλλά αυτό που πυροδότησε τις φήμες για πιθανή κρίση, είναι το βίντεο που ανέβασε η Georgina πριν από λίγες μέρες, όταν έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή, μια πανάκριβη Rolls Royce. Και αυτό που φαίνεται πως προσήλκυσε το ενδιαφέρον ήταν όχι το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, αλλά η σχεδόν ανύπαρκτη χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι.

“Kάθε φορά η ψυχρότητα ανάμεσα στους δυο τους βγαίνει όλο και περισσότερο προς τα έξω, για παράδειγμα στο τελευταίο βίντεο που ανέβασαν… Εκεί στη Λατινική Αμερική λέγεται ότι το ζευγάρι μπορεί να είναι ακόμη μαζί για ευκολία, επειδή η σχέση τους τούς αποφέρει τεράστια διαφημιστικά συμβόλαια και μια άνετη ζωή” είπε η Laura Roigé στην εκπομπή του Telecinco.

Επίσης, στο “Socialité” συνέκριναν το βίντεο από το δώρο τα Χριστούγεννα με το βίντεο από τον περασμένο Φεβρουάριο όπου η Georgina έκανε πάλι δώρο ένα αυτοκίνητο στον Cristiano για τα γενέθλιά του. Ενώ στο πρόσφατο βίντεο το ζευγάρι δεν ανταλλάσσει ούτε βλέμμα στο παλαιότερο βίντεο βλέπουμε ότι ανταλλάσσουν διαρκώς εκφράσεις τρυφερότητας.

Η αιτία της κρίσης στη σχέση τους

Όσο για το ποια ενδεχομένως είναι η αιτία αυτής της υποτιθέμενης κρίσης; Η Georgina και ο Cristiano έχουν περάσει μία χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, αλλά φαίνεται πως είναι η καριέρα του ποδοσφαιριστή που μπορεί να έχει επηρεάσει τη σχέση. “Ο ποδοσφαιριστής δεν περνάει καλή επαγγελματική στιγμή” ανέφεραν στην εκπομπή.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος Gonzalo Vázquez  πρόσθεσε: “Η πρόσφατη απογοήτευση του Ronaldo με την πορτογαλική ομάδα στο Μουντιάλ του Κατάρ θα μπορούσε να έχει προκαλέσει κρίση και ο γάμος που σχεδίαζαν να έχει μπει στην αναμονή”, επισημαίνοντας ότι μπορεί και να μην δούμε τον πολυαναμενόμενο γάμο.

instyle.gr