Gerard Butler: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη – Tρυφερές αγκαλιές με τη Morgan Brown
1 year, 5 months ago
6

Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ο Gerard Butler ζει τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του Morgan Brown, καθώς απολαμβάνουν μια ρομαντική απόδραση στη Ρώμη.

Το ζευγάρι αντάλλασσε χειρονομίες αγάπης και φιλιά καθώς έβλεπε τα αξιοθέατα στην Αιώνια Πόλη, ενώ έδειχνε με δυσκολία να κρατά μακριά τα χέρια του ο ένας από τον άλλο.

twitter

Στην αρχή της εβδομάδας ο Gerard Butler εθεάθη στη Φλωρεντία με τη Morgan, να περιδιαβαίνουν και να φιλιούνται στα στενά της πανέμορφης πόλης. Οι δυο τους έχουν μία σχέση με πολλές διακυμάνσεις και… διαλείμματα από το 2014, αλλά πλέον η σχέση τους φαίνεται πως πάει εξαιρετικά καλά. Για το μεγαλύτερο διάστημα είχαν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2017 ο Λεωνίδας των 300 είχε πει πως έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έτσι εξηγούσε το πρόβλημα να κατασταλάξει σε μια σχέση. “Δεν έχω προσωπική ζωή!” διαμαρτυρόταν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014, οπότε άρχισε η σχέση τους, ενώ χώρισε το 2016 για να τα ξαναφτιάξει το επόμενο καλοκαίρι.

Χώρισαν ξανά στη διάρκεια του πρώτου lockdown το 2020, αλλά εθεάθησαν περιοδικά μαζί. Τον Οκτώβριο του 2021 βρέθηκαν μαζί στο Πουέρτο Ρίκο, περίπου την εποχή που τελείωνε τα γυρίσματα για το The Plane.

Ο Gerard ήταν ανοιχτός και ειλικρινής στο να μοιραστεί την επιθυμία του να κάνει οικογένεια, η οποία περιλαμβάνει το να είναι σε μια σοβαρή “σχέση” με “ένα ή δύο παιδιά”. “Ήρθε η ώρα” είχε εξομολογηθεί στο People τον Οκτώβριο του 2017.

instyle.gr