Gerard Pique-Clara Chia: Τους έδιωξαν κακήν κακώς από εστιατόριο – Ο ρόλος της Shakira
1 year, 1 month ago
6

Τη στιγμή που ο Gerard Piqué και η Clara Chía άρχισαν να επιδεικνύουν δημοσίως τον έρωτά τους, μιλώντας για τα συναισθήματά τους και ανταλλάσσοντας φιλιά παρά τα αδιάκριτα βλέμματα, έρχεται ένα νέο περιστατικό να τους αναστατώσει.

Το ζευγάρι απολάμβανε τον έρωτά του ως τη στιγμή που η Shakira εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του με τη μουσική συνεργασία με τον Bizarrap. Τότε ο Gerard Piqué και η Clara Chía βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα και είχαν να αντιμετωπίσουν θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν την 23χρονη φοιτήτρια να αναζητεί ψυχολογική βοήθεια αλλά και να καταφεύγει σε νοσοκομείο με κρίσεις πανικού. Αφού καταλάγιασε ο θόρυβος, το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στο Instagram και πλέον ζει ελεύθερα τον έρωτά του όπως όλοι οι ερωτευμένοι.

Ωστόσο, τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο με ένα αρνητικό περιστατικό, που δείχνει ότι ακόμη είναι δύσκολο να έχουν μια φυσιολογική σχέση. Ο Piqué και η Clara Chía φέρεται να διώχτηκαν από ιαπωνικό εστιατόριο στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκε στο TikTok. Και αυτό που είναι πιο σοκαριστικό, είναι ο λόγος που το ζευγάρι “έφαγε πόρτα”. Προφανώς, ο ιδιοκτήτης ήταν θαυμαστής της Shakira και όταν το ζευγάρι εισήλθε στο εστιατόριο, αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει.

Στο βίντεο υποστηρίζεται ότι η Clara Chía ήταν πολύ αναστατωμένη όταν έφυγαν από το εστιατόριο, ενώ απεικονίζονται οι δυο τους να μπαίνουν στο αυτοκίνητο και κάποια μέσα ενημέρωσης και κάποιοι χρήστες υποστηρίζουν ότι ο λόγος που τους έδιωξαν από το εστιατόριο ήταν ότι ο ιδιοκτήτης είναι θαυμαστής της Κολομβιανής σουπερστάρ.

Πράγματι, στο βίντεο φαίνεται αναστατωμένη Claraπριν μπει στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η εικασία. Βλέπουμε, επίσης, τον Piqué να βρίσκεται διαρκώς πίσω της ενώ στη συνέχεια χωρίζουν για να μπουν στο αυτοκίνητο. Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο αναφέρεται: “Η Clara Chía και ο Piqué βγήκαν να φάνε σε ένα εστιατόριο και ο ιδιοκτήτης είναι θαυμαστής της Shakira και επιτέθηκε προσωπικά στην Clara Chía Martí

Ίσως τελικά για τη Shakira η εκδίκηση να είναι κρύο πιάτο.

instyle.gr