Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία ως Ευάγγελος Φατσέας. Το είδα και είπα μου κάνετε πλάκα;”
1 year, 3 months ago
6

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει μείνει στο μυαλό των τηλεθεατών ως Ευάγγελος Φατσέας από τον ρόλο που υποδύθηκε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, το «Καφέ της Χαράς».

 

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ταύτισή του με τον ρόλο, ενώ αποκάλυψε ότι μια εταιρεία του είχε κόψει τιμολόγιο όχι στο όνομά του, αλλά στο όνομα «Φατσέας».

«Δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια να διαχειριστώ την επιτυχία του Φατσέα. Κι ακόμα με κάνει να νιώθω λίγο άβολα. Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για να αποκτήσω δημοσιότητα, να είμαι γνωστός κλπ. Μου άρεσε πάντα να περνάω απαρατήρητος», εξομολογήθηκε αρχικά.

 

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος. Και καμιά φορά πέφτουν και την πατάτα να σου συγκρίνουν και πράγματα που κάνεις τώρα με το ρόλο. Και λες… μην κάνουμε σημείο αναφοράς το ρόλο».

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»

«Μου έχουν κόψει τιμολόγιο από επίσημη εταιρεία ως Ευάγγελος Φατσέας. Το είδα και είπα “μου κάνετε πλάκα; Με τρολάρετε; Τι είναι αυτό τώρα;”. Και μου είπαν “μας συγχωρείτε” κλπ», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Η ζωή είχε άλλα σχέδια για τον Στέφανο Παπανώτα: Νεκρός την ημέρα της γιορτής του – Στο πένθος όλη η Λάρισα

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την αγανάκτησή του σχετικά με το προεδρικό διάταγμα το οποίο εξισώνει τα πτυχία των ηθοποιών με τα απολυτήρια λυκείου.

«Με ενοχλεί απίστευτα όλο αυτό. Με εξοργίζει, δεν αντέχω άλλο αυτήν την απαξίωση στην τέχνη. Τη θυμόμαστε μόνο προεκλογικά ή όποτε τη χρειαζόμαστε κάτι για να λέμε ότι είμαστε η χώρα του πολιτισμού. Τρίχες! Ακούμε τεράστιες ανακρίβειες, ότι δεν θίγονται δικαιώματα των εργαζόμενων που θίγονται. Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον. Η Πρόεδρος δεν ξέρει ακριβώς τι υπέγραψε, το βρίσκει ενδιαφέρον το θέμα και θα ασχοληθεί. Μονίμως αντιμετωπίζουμε μια απίστευτη κοροϊδία. Να πάρει πίσω το διάταγμα δεν γίνεται να υπογράφουμε πράγματα που δεν ξέρουμε τι είναι», σχολίασε για το διάταγμα.

«Αντιμετωπίζουμε και έναν πόλεμο από τους θεατρολόγους. Εμείς ζητάμε να υπάρξει ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα κάποια στιγμή, να βρεθεί ένας τρόπος γιατί άλλου έχει βρεθεί τρόπος τα πτυχία μας να είναι εκεί που πρέπει. Οι θεατρολόγοι να θυμηθούν ότι χάρη σε ανθρώπους του θεάτρου είναι εκεί που είναι σήμερα. Να το δουν το πράγμα διαφορετικά γιατί είναι απίστευτο στενό το μυαλό τους», συμπλήρωσε.

 

Enimerotiko.gr