Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης: Σάλος στα social media με το μπλουζάκι για τον Κρέοντα – Η απάντηση του ηθοποιού
1 year, 9 months ago
6

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στα social media μια ανάρτηση που έκανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στον Facebook μια φωτογραφία με ένα μπλουζάκι που έγραφε μια υβριστική φράση με αποδέκτη τον… Κρέοντα.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση

Η δημοσίευση αυτή έγινε, μετά το τέλος των παραστάσεων της παράστασης “Αντιγόνη” του Σοφοκλή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στην οποία συμμετείχε ο ηθοποιός.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενσαρκώνοντας τον Κρέοντα, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, δεν του ήταν και πολύ…. συμπαθής.

“Τώρα που τελειώνουν οι παραστάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω!”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Η απάντηση του ηθοποιού

Αυτή η κίνηση του ηθοποιού θεωρήθηκε από τους θεατρόφιλους ως ύβρις σε ένα πρόσωπο της τραγωδίας. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απαντώντας τους επικριτές του έκανε λόγο για αυτοσαρκασμό.

“Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Τη σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ τη σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν σας άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω”, απάντησε χαρακτηριστικά.