Για την Παρέα: Η τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε τον Νίκο Μουτσινά να λιποθυμήσει
5 months, 29 days ago
6

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είναι η πιο in και διασκεδαστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Οι celebrities με χαρά θέλουν τόσο να πάνε ως καλεσμένοι όσο και να παρέμβουν στην εκπομπή, όποτε κρίνεται απαραίτητο για να του πουν όμορφα λόγια, να τον αιφνιδιάσουν ή να τον «βάλουν στη θέση τους» με το χιούμορ να κυριαρχεί.

Από τον Σάκη Ρουβά μέχρι την Αννίτα Πάνια έχουν παρέμβει τηλεφωνικά και έχουν απαντήσει στα πειράγματα του Νίκου. Κάθε φορά ο παρουσιαστής δείχνει να τα χάνει, μεταφέρει τη χαρά του αλλά και την ευγνωμοσύνη του για ότι του συμβαίνει και δε σταματά να τους ευχαριστεί.

Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή που τον συγκίνησε και το μεγάλο «ευχαριστώ»

Σήμερα, περίμενε ακόμα μια μεγάλη έκπληξη τον Νίκο στο «Για την παρέα». Την ώρα του stand up ο παρουσιαστής είχε μεταφράσει ένα τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου και το τραγουδούσε κάνοντας πλάκα με το… έντεχνο. Κάποια στιγμή κάτω από τη φωνή του ακουγόταν ακόμα μια γυναικεία φωνή.

Ο λόγος για τη Νατάσα Μποφίλιου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια τραγούδησε μαζί με τον Νίκο και του είπε πόσο τον αγαπάει και τον στηρίζει.

Ο παρουσιαστής δεν πίστευε στα αυτιά του και από τη χαρά του… λιποθύμησε!

Για την Παρέα: Ο Σάκης Ρουβάς έκανε παρέμβαση και προκάλεσε το Νίκο Μουτσινά

«Νατάσα!!! Λες ψέματα», είπε με την Μποφίλιου να του απαντά «κοίταξε να δεις έπρεπε να παρέμβω γιατί έχεις πάρει πάρα πολύ θάρρος, τραγουδάς ασταμάτητα, και πας να μπεις και στη δική μας τη δουλειά».

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί