Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν ερωτευμένος για καιρό με συμπρωταγωνίστριά μου και δεν της το είπα ποτέ»
4 months, 2 days ago
6

Από τη Μαρία Παπαϊωάννου

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. «Γιατί να κρύψω κάτι; Το έκλεψα;» δηλώνει γελώντας και ξεδιπλώνει τις σκέψεις του γύρω από τον έρωτα:

«Αν ταυτιζόμουν με ένα ζώο, αυτό θα ήταν ο λύκος. Θα ήθελα πραγματικά να είχα ένα ταίρι και να ζήσω με αυτό για πάντα. Τι είναι ο έρωτας; Τι είναι αυτό που πραγματικά σε δένει με τον άλλον; Νομίζω ότι η καλύτερη σκέψη για τον έρωτα είναι ότι είναι ένα παιδί που πετάει τα βέλη του και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί. Μέσα στο βιβλίο μου έχω βάλει την ιστορία της Σοφίας και του Έρωτα. Ο Έρως είναι ένας μπαλαρίνος, ο οποίος σκοτώνει τη Σοφία. Πιστεύω ότι ο έρωτας μπορεί να σκοτώσει και τον πιο σοφό άνθρωπο» εξηγεί και στη συνέχεια μου εξομολογείται: «Ήμουν ερωτευμένος για καιρό με συμπρωταγωνίστριά μου και δεν της το είπα ποτέ. Το κατάλαβε. Έμεινε ανεκπλήρωτος αυτός ο έρωτας. Έχει και το ρομαντισμό του αυτό».

Τέλος, επιστρέφοντας στα επαγγελματικά του μονοπάτια και τις διαπροσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται εκεί, τον ρωτάω αν υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά. «Ναι, εννοείται, αλλά ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε, γιατί ο κόσμος είναι μικρός και μπορεί να ανταμώσουμε ξανά. Προσωπικά, δίνω δεύτερη ευκαιρία στους άλλους, γιατί θα ήθελα και οι άλλοι να δίνουν σ’ εμένα. Θέλω να πιστέψω ότι δεν υπάρχει μόνο το εγώ τους βαθιά ριζωμένο μέσα τους. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι πολλές φορές έχω φάει τα μούτρα μου».

Πηγή: People