Γιάννης Δρυμωνάκος: Με δική του εκπομπή στο ΣΚΑΙ;
1 year, 27 days ago
6

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι καταξιωμένος αθλητής της κολύμβησης, ωστόσο φαίνεται πως μετά τη συμμετοχή του στο Survivor θα αποκτήσει και την δική του εκπομπή την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Αποστολάκη και θα παρουσιάσουν μια νέα εκπομπή που έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μάλιστα στις πρόσφατες δηλώσεις του στο «TV Έθνος» μίλησε για αυτό το νέο του εγχείρημα.

Αρχικά ανέφερε πως: «Είναι μια ιδέα που πραγματικά και οι δυο μας θέλαμε να κάνουμε πολύ. Έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μαζί με το team της εκπομπής θα ανακαλύπτουμε την άλλη πλευρά του νησιού, δηλαδή θα ψάχνουμε αθλητικές δραστηριότητες και θα συνομιλούμε με κατοίκους της περιοχής για να μαθαίνουμε την ιστορία κάθε τόπου. Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Αποστολάκης θα μαγειρεύει μια σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας φυσικά και τη δική του πινελιά σε κάθε συνταγή».

«Θέλουμε να προβάλουμε τον τόπο μας, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας μας και είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας. Η εκπομπή είναι ένα οδοιπορικό που θα κινείται γύρω από τη γαστρονομία και τα προϊόντα ενός τόπου, θα προβάλλει μια λίστα δραστηριοτήτων για το κάθε νησί, ενώ στο επίκεντρο θα είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που ο καθένας τους κουβαλά και μια ιστορία», κατέληξε λέγοντας.