Γιάννης Γιοκαρίνης: Η γνωριμία με την κατά 23χρόνια νεότερη σύζυγό του και ο κεραυνοβόλος έρωτας
2 years, 10 months ago
6

«Αρνήθηκα πρόταση με τον Λευτέρη Πανταζή για δεκαπλάσια αμοιβή»

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης έχοντας σπουδάσει κλασική μουσική, έκανε τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο παίζοντας πλήκτρα. Πρωτοεμφανίστηκε ωστόσο ως τραγουδοποιός ενώ παράλληλα ασχολούταν με τους στίχους.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης προσπαθεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμά να επικοινωνεί με τον κόσμο με την δουλειά του.

Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις παραχώρησε ο Γιάννης Γιοκαρίνης στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» παρουσιάζοντας μας την κατά 23 χρόνια νεότερη σύζυγό του Σοφία Μιχαλοπούλου, την οποία είχε γνωρίσει σε συναυλία του Στέλιου Μπικάκη στην Κρήτη.

Οι δυο τους έπειτα από τρία χρόνια σχέσης πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο μετά από επτά χρόνια αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του θρησκευτικού γάμου.

Έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας το ευτυχισμένο ζευγάρι δηλώνει ακόμη ερωτευμένο, ενώ τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι η αγαπημένη του τον βοηθάει και τον στηρίζει όσον αφορά τη δουλειά του.

Την καριέρα του την ξεκίνησε στο πλευρό του Γιώργου Ζαμπέτα, ωστόσο ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί με το λαϊκό τραγούδι, ακόμη κι αν επρόκειτο για χρήματα.

«Δεν κοίταξα ποτέ τα χρήματα μου αρέσει η λαϊκή μουσική και οχι η λαϊκίστικη. Αρνήθηκα πρόταση με τον Λευτέρη Πανταζή για δεκαπλάσια αμοιβή», είπε χαρακτηριστικά.