Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Ολες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση της δεύτερης κόρης τους στη Βενετία (pics, video) Γράφει η Μαρία Λεμονιά
1 year, 11 months ago
6

Το save the date είχε αποσταλεί εδώ και κάτι μήνες. Η χειροποίητη-πανάκριβη custom made πρόσκληση που κατασκευάστηκε στην Ιταλία και παρέπεμπε σ’ αυτές των οίκων μόδας, έκανε εμφανές ότι η βάπτιση του δεύτερου παιδιού τους στην Βενετία θα μείνει αξέχαστη στους 300 καλεσμένους.

×

PLAY VIDEO

H πρόσκληση φτιάχτηκε στην Ιταλία. Ηταν μια επιλογή της Δήμητρας Κούστα και παρέπεμπε στις προκλήσεις που στέλνουν στα μεγάλα τους events, σημαντικοί οίκοι μόδας όπως ο Dior και η Chanel.

Μέσα από ένα χρυσό κουτί, προβάλλει μια κατασκευή που απεικονίζει ένα palazzo, σαν τα υπέροχα αρχοντικά παλάτια που συναντάς στην Βενετία. Η ιδέα ανήκει στον διασημότερο event planner του κόσμου, τον Vincenzo Dascanio.

Η πρόσκληση – ένα έργο τέχνης

Η βάπτιση της δεύτερης κόρης του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα θα πραγματοποιηθεί στην Βενετία στις 25 Ιουνίου και απ’ ό,τι μπορεί κάποιος εύκολα να αντιληφθεί θα είναι το μεγάλο event του καλοκαιριού.

Όχι μόνο λόγω των καλεσμένων -που όπως πάντα θα περιλαμβάνει όλη την εγχώρια και ευρωπαϊκή ελίτ της επιχειρηματικής ζωής αλλά κυρίως γιατί έχει προγραμματιστεί τριήμερος εορτασμός με διαφορετικού τύπου καλέσματα.

Ο διάσημος event planner Vincenzo Dascanio θα επιμεληθεί και την τελευταία λεπτομέρεια

Η δεσποινίς Κούστα, το μικρότερο μέλος και χαϊδεμένη της εφοπλιστικής οικογένειας, θα λάβει το όνομα Στεφανία.

Μικρές λεπτομέρειες μαρτυρούν γούστο και φινέτσα: Ο διαμαντένιος σταυρός και οι μπομπονιέρες θα είναι από τον οίκο Kessaris ενώ τα βαπτιστικά ρούχα θα επιμεληθεί ο οίκος Κριθαριώτη.

Οι γεύσεις θα είναι κυρίως γευστικοί θησαυροί της Μεσογείου. Κάποια μάλιστα εδέσματα θα έχουν φτάσει από την Γαλλία.

Όπως οι σαμπάνιες και κάποια σπάνια κρασιά.

Το αποχαιρετιστήριο θα δοθεί την επόμενη ημέρα.

Οι Δήμητρα και Γιάννης Κούστας θα ευχηθούν στους καλεσμένους τους «καλό καλοκαίρι» στην ατμοσφαιρική Terrazza Danieli με την υπέροχη θέα. Η μοναδική βεράντα του ξενοδοχείου Danieli με θέα όλη την πόλη, είναι το ιδανικό μέρος για τις τελευταίες όμορφες φωτογραφικές αναμνήσεις από την περιοχή.

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα με το εκλεπτισμένο τους γούστο και τη διάθεση να πραγματοποιούν μοναδικά καλέσματα και να περιποιούνται τους φίλους τους, είναι και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές, άλλωστε. Όπως στον γάμο τους στο Σορέντο αλλά και στην βάπτιση της πρώτης τους κόρη, στην Κέρκυρα.