Γιάννης Κότσιρας: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο «Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος»
1 year, 3 months ago
6

Για την γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο, αλλά και την Κιβωτό του Κόσμου μίλησε στον αέρα του Πρωινού ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως γνώρισε τον εμπνευστή της ΜΚΟ, όταν η Κιβωτός ξεκινούσε πριν από 25 χρόνια και τον χαρακτήρισε ως έναν γλυκύτατο άνθρωπο.

  • Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Γιάννης Κότσιρας: Έχω πει την «άμμο της θάλασσας» κι ασχολούνται με τις τρίχες μου

«Θα είναι τρομακτικό»

«Δεν μπορώ να καταργήσω το τεκμήριο αθωότητας για κανέναν. Σαφέστατα, αν βγει μια τελεσίδικη απόφαση από τα δικαστήρια θα είναι τρομακτικό» είπε αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας στον Γιώργο Λιάγκα.

«Τον Πατέρα Αντώνιο τον γνώρισα πάρα πολλά χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε η Κιβωτός, είχα γνωρίσει έναν γλυκύτατο άνθρωπο. Αυτό μπορώ να σου πω, δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο. Μάλιστα, τότε έκανε αγώνα γιατί είχε δυσπιστία και η εκκλησία για το πώς μπορεί και διαχειρίζεται παιδάκια που είναι αλλόθρησκα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιάννης Κότσιρας.

«Όταν θα βγει η άκρη, με χαρά να το συζητήσουμε» κατέληξε ο Γιάννης Κότσιρας.

«Ίσως να συζητούσα να βρεθώ σε κάποια σειρά»

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του, ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην μουσική του εμπλοκή με την καθημερινή σειρά «Σασμός» αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε να λαμβάνει μέρος σε κάποιο σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κότσιρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορεί να με ενδιέφερε μπορεί και όχι να βρεθώ σε μια σειρά. Αναλόγως το τι θα με ήθελαν και αναλόγως τον ρόλο. Η Χάρις Αλεξίου έχει τελειώσει δραματική σχολή, δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στο Maestro, δεν είναι απλή περίπτωση. Για την Ελπίδα πάλι δεν ξέρω μπορεί να με ενδιέφερε μπορεί και όχι να βρεθώ σε μια σειρά. Αναλόγως το τι θα με ήθελαν και αναλόγως τον ρόλο. Η Χάρις Αλεξίου έχει τελειώσει δραματική σχολή, δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στο Maestro, δεν είναι απλή περίπτωση. Επειδή την ξέρω, πάντα ότι και να έκανε υπήρχε αυτή η σχέση με την υποκριτική. Οπότε δεν με ξάφνιασε. Αντιθέτως χάρηκα που, επειδή μας έφυγε από τη μουσική, η ίδια βρήκε έναν τρόπο να παίρνει αυτό το χειροκρότημα που ξέρω ότι τόσο πολύ της αρέσει».

«Έχω γράψει όλα τα τραγούδια του Σασμού, όλους τους στίχους, απλώς δεν λέω δύο από αυτά. Δεν βλέπω όμως εγώ ελληνικές σειρές και δεν βλέπω τηλεόραση πολύ. Από τον Σασμό έχω παρακολουθήσει κάποια επεισόδια για να μπορέσω να είμαι στο κλίμα και να ξέρω τι μπορώ να γράψω» συμπλήρωσε ο Γιάννης Κότσιρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

in.gr