Γιάννης Μάρκου – «Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Νόβα τρόμαξα»
1 year, 26 days ago
6

Για την πρώην σύντροφό του Τζούλια Νόβα μίλησε ο Γιάννης Μάρκου.

Ο ίδιος μετά από 12 χρόνια σχέσης με την Τζούλια Νόβα είδε την πρώην σύντροφό του να παντρεύεται και να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Αυτή τη στιγμή η Τζούλια Νόβα είναι με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο και μάλιστα περιμένει και το παιδί του, ενώ έχει πει το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε. Από την μεριά του, ο Γιάννης Μάρκου, παρακολουθεί την εξέλιξη της ζωής της και χαίρεται για την ίδια.

«Η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί, αλλά δεν αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος για να το κάνω. Την εγκυμοσύνη της, την έμαθα από τα σάιτ. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω “είναι δυνατόν;” Μετά χάρηκα κιόλας, γιατί έκανε αυτό που ήθελε. Έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άνθρωπο αυτόν πιστεύω, για να κάνει αυτό το βήμα. Δεν της έστειλα μήνυμα να της ευχηθώ, δεν χρειάζεται. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα πάνε στο επόμενο βήμα. Πίστευα πως ήταν μια αντίδραση. Στην αρχή είχα συναίσθημα πολύ έντονο. Ένιωθα πειραγμένος και φάνηκε. Πλέον έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχουν αγκάθια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μάρκου, στην κάμερα του Happy Day.

 

in.gr