Γιάννης Νταλιάνης: Η γνωριμία με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η κόρη τους και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
2 years, 1 month ago
6

«Όλα είναι κάπως προδιαγραμμένα» – Δείτε όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για την επαγγελματική και την προσωπική ζωή

Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε για τη συμμετοχή του στην «Σκοτεινή Θάλασσα», τη γνωριμία με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και την κόρη τους, Έλλη, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Για τη συμμετοχή της 12χρονης κόρης του στην σειρά της ΕΡΤ, «Αγάπη Παράνομη», ο ηθοποιός είπε:

«Ήταν ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διάλλειμα. Η μεγάλη μας κόρη ήταν αυτή που έπαιζε στην Αγάπη Παράνομη. Η μικρή είναι 8 χρονών. Η μεγάλη που είδαμε είναι η Έλλη που είναι 12 ετών. Δε συζητάμε καθόλου για την περίπτωση που κάποιοι γονείς πιέζουν τα παιδιά τους. Αυτή ήταν μια συγκυρία περίεργη. Ο Νίκος Κουτελιδάκης, ο σκηνοθέτης, ήταν η πρώτη μου συνεργασία στην τηλεόραση.

Με φώναξε για να κάνω τον ρόλο του Ασπρέα και επειδή είχαμε συναντηθεί κάποτε στο Χολαργό, είχε γνωρίσει τα κορίτσια. Με έβαλε στην ιδέα, διάβασα το σενάριο και είδα ότι υπήρχε ένας ρόλος που μπορεί να τον κάνει η Έλλη. Την ανίχνευσα και της το πρότεινα. Συζητήσαμε και με τη μητέρα της. Ο καθένας αναλαμβάνει έναν ρόλο» και πρόσθεσε:

«Η Μαριλίτα είναι πολύ προσεχτική σε αυτά και είναι σαφώς πιο επιφυλακτική. Αλλά το συζητήσαμε. Τα βάλαμε κάτω. Ενημερώσαμε την ιδιά την Έλλη. Ήταν εξασφαλισμένο το τοπίο. Ήταν ΕΡΤ, ήταν καλοκαίρι, ήταν λίγα τα επεισόδια. Υπήρχε ένα team πολύ αξιόλογο.

Ήμουν και εγώ παρών σχεδόν σε όλα. Ήταν ένα φοβερό δέσιμο γιατί σχεδόν όλες οι σκηνές της ήταν με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, παλιά μου φίλη. Η σχέση τους νομίζω θα έχει συνέχεια. Ο τρόπος που της μίλησε και της φέρθηκε η Καρυοφυλλιά ήταν μοναδικός. Δασκάλα πραγματική. Εμείς είχαμε μαζί ελάχιστα γυρίσματα. Όλοι ξετρελάθηκαν. Έκανε αυτοσχεδιασμούς».

Για τη γνωριμία του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο γνωστός σκηνοθέτης εξομολογήθηκε, ότι τη γνώρισε σε ένα φεστιβάλ και ήταν σα να την ήξερε από πάντα.

«Πιστεύω ότι ήταν να την γνωρίσω, όλα είναι κάπως προδιαγραμμένα. Η Μαριλίτα θα μπορούσε να σου απαντήσει καλύτερα, γιατί ασχολείται και με τη φιλοσοφία. Επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε τόσο ζωντανή και δυνατή και δεν μιλάω για τα παιδια» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Νταλιάνης.

protothema.gr