Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Σπάνια εικόνα από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους
1 month, 3 days ago
6

Σπάνιο στιγμιότυπο από τη στιγμή που ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους, στο μακρινό 1996.

 

Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ όσο έμειναν παντρεμένοι απέκτησαν δυο γιους, τον Μιχαήλ-Αγγελο και το Νικόλα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1996 και παντρεύτηκε την ίδια χρονιά στην Πάρο. Αμέσως ήρθε ο πρώτος τους γιος, ο Μιχαήλ, και το 1997 ο δεύτερος, Νικόλας. Το 1998 πήραν διαζύγιο.

Σοφία Αλιμπέρτη

Μία σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί από όπου κατάγεται ο ερμηνευτής του έρωτα, δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του δημοσιογράφου Χρήστου Κωνσταντίνου στο instagram.

 

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Γιάννη Πάριο και τη Σοφία Αλιμπέρτη, να λάμπουν από ευτυχία την ημέρα του γάμου τους, στη δεξίωση, όπου κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους.

Δείτε την φωτογραφία

 

Μπορεί οι δυο τους να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένουν όμως αγαπημένοι, αφού έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Η ταλαντούχα ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Πάρο, έχοντας επιλέξει έναν δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η νέα της ζωή δεν έχει σχέση με την προηγούμενη. Η ίδια έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο art café στη Νάουσα και περνάει όμορφες στιγμές στο νησί.

Σοφία Αλιμπέρτη

 

enimerotiko.gr