Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης»
3 years, 19 days ago
6

Γιάννης Στάνκογλου: Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα από τα θέματα των ημερών, το οποίο δεν είναι άλλο από την υπόθεση Λιγνάδη. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις Στάνκογλου:

 

Γ. Στάνκογλου: Όλα όσα ανέφερε

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της τηλεόρασης του «Mega», «Super Μπάλα Live». Ο ίδιος ρωτήθηκε για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες για βιασμούς, επιθέσεις και βίαιες συμπεριφορές. Πρόκειται για την υπόθεση που αφορά τον καλλιτεχνικό χώρο. Αναλυτικότερα:

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου για την υπόθεση Λιγνάδη.

 

Ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκίνησε, λέγοντας: «Έχει γίνει καθρέφτης της κοινωνίας αυτή τη στιγμή ο χώρος μου, αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά μόνο στον δικό μου χώρο. Ισχύουν σε όλους τους χώρους και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγουν. Το θέμα είναι να υπάρχει ένας φόβος στο πώς συμπεριφέρεσαι στον άλλον, όχι στο πώς σου συμπεριφέρονται».

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν ξέραμε, ήταν φήμες. Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης. Να γίνει κάθαρση και αλλού, όχι μόνο στον δικό μου χώρο. Ο ηθοποιός, το λειτούργημα της υποκριτικής τέχνης είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Γ. Στάνκογλου: Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «Mega» και την εκπομπή «Super μπάλα live»

 

enimerotiko.gr