Γιάννης Στάνκογλου: «Δουλεύω από τα 14 μου, αυτή τη δουλειά την κάνω όπως και την οικοδομή»
1 year, 7 months ago
6

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο ηθοποιός σχολίασε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την υποκριτική, ενώ τόνισε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να σταματήσει του χρόνου το θέατρο.

«Μένουν στον κόσμο τα δραματικά, αλλά έχω κάνει και κωμωδίες. Είχα δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τις αντιμετωπίσαμε, ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Προέρχομαι από μια οικογένεια εργατών, δουλεύω από τα 14 μου και αυτή τη δουλειά την κάνω, όπως και την οικοδομή» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στην κόρη του επεσήμανε πως: «Η κόρη μου είναι πολύ καλή στην υποκριτική, όλα τα νέα παιδιά είναι καλύτερα από εμάς».

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σχολίασε και το ενδεχόμενο παρουσίασης μίας εκπομπής στην τηλεόραση: «Θα γινόμουν παρουσιαστής. Κι εμείς τελματώνουμε και θέλουμε να δοκιμαστούμε και σε κάτι άλλο. Έχω δηλώσει ότι του χρόνου που κλείνω τα 50, δεν θα κάνω θέατρο, θα είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου» αποκάλυψε.

O Γιάννης Στάνκογλου συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», που πρόκειται να παρουσιαστεί στις τηλεοπτικές οθόνες του ελληνικού κοινού τον Οκτώβριο στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Κεντρική ιστορία
Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Το καστ της σειράς
Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής. Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

protothema.gr