Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αν δεν ήταν ηθοποιός, μπορεί και να ήταν… ψαράς
2 years, 2 months ago
6

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για όλα.

Εξήγησε πώς είναι να παίζει και στο θέατρο και στην τηλεόραση με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, θυμήθηκε πότε αποφάσισε να φύγει από την Πάτρα για να γίνει ηθοποιός και πώς είναι να έρχεται η επιτυχία από νωρίς.

Επίσης, μίλησε για την κριτική, αν και πόσο τον ενοχλεί, ενώ εξήγησε γιατί καμιά φορά επιλέγει το λάθος από άποψη.

«Εγώ της ασκώ κριτική»

«Με την Κατερίνα λειτουργούμε συμπληρωματικά. Ούτε αποτρεπτικά, ούτε τίποτα. Συμβουλευτικά.. Εγώ της ασκώ κριτική, αυτή σε μένα όχι. Απλά η Κατερίνα είναι λίγο πιο δεκτική από ό,τι είμαι εγώ. Εγώ είμαι λίγο πιο ισχυρογνώμων σε σχέση με αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Βέβαια πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και πάντα καταλαβαίνω ποιο είναι τελικά το σωστό. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξω και το λάθος από άποψη».

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του με την κόρη του, Εύα, παραδέχτηκε πόσο τον ενοχλεί που είναι «πατέρας του Σαββατοκύριακου» και αποκάλυψε τι θα απαντήσει στην κόρη του, αν του ζητήσει να μην ξαναπαντρευτεί.

«Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά αυτά είναι αναγκαστικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε ότι αν δεν ήταν ηθοποιός, μπορεί και να ήταν ψαράς. Άλλωστε το back up plan του, αν κάτι πάει στραβά με την υποκριτική, είναι μια φιάλη προπανίου και η βάρκα του πατέρα του.

 

in.gr