Γιάννης Τσιμιτσέλης: Κέρδισε διάσημο τουρνουά πόκερ, είχε “χάλια” φύλλο αλλά πανηγύρισε έξαλλα
2 years, 2 months ago
6

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ο νικητής του φιλανθρωπικού event πόκερ, στη Βαρκελώνη, πριν από δέκα χρόνια, στο οποίο συμμετείχαν ακόμη επτά διάσημοι Έλληνες.

 

Την περίοδο ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά συνηθίζεται να μαζευόμαστε σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό σπίτι, να στρώνουμε την πράσινη τσόχα και να παίζουμε για την πλάκα λίγο πόκερ ή κάποιο άλλο παιχνίδι με χαρτιά.

Το μακρινό 2011, την εποχή που το πόκερ άρχιζε να ανθίζει στην Ελλάδα, η Poker Stars, προκειμένου να κάνει το άθλημα ακόμη πιο γνωστό, συμφώνησε με τον Alpha για μερικά special επεισόδια ενός φιλανθρωπικού τουρνουά πόκερ, στο οποίο πρωταγωνιστές θα ήταν οκτώ διάσημοι Έλληνες.

Έτσι, οι διάσημοι που επιλέχθηκαν ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Σάββας Πούμπουρας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Πηγή Δεβετζή, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Δέσποινα Καμπούρη και η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

Παρουσιάστρια της εκπομπής ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τη Βαρκελώνη, με τους διάσημους Έλληνες να κάθονται σε ένα κανονικό τραπέζι, ποντάροντας χρήματα και γυρίζοντας φύλλα φύλλα.

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Σάββας Πούμπουρας οι φιναλίστ του τουρνουά πόκερ

Ο νικητής θα κέρδιζε ένα ποσό, το οποίο θα έδινε σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του. Ο ένας μετά τον άλλο άρχισαν να βγαίνουν νοκ άουτ, μέχρι που στο τέλος έμειναν στο τραπέζι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Σάββας Πούμπουρας.

 

Η νίκη από τύχη του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Νικητής ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έχοντας στο χέρι του Q και 3, φτιάχνοντας ουσιαστικά απλά ένα ζευγάρι με ντάμες στο γύρισμα των φύλλων (κι ένα ζευγάρι βαλέδες). Η τύχη του χαμογέλασε, καθώς στο τελικό χέρι, ο Πούμπουρας ξεκίνησε με 5 και 4, με τις ελπίδες του για νίκη να είναι ελάχιστες.

Γιάννης Τσιμιτσέλης πόκερ

Γιάννης Τσιμιτσέλης πόκερ

 

enimerotiko.gr