Γιάννης Τσιμιτσέλης – Το επικό βίντεο για την επιστροφή του Instagram
2 years, 5 months ago
6

Το Instagram επέστρεψε και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το γιόρτασε με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών The Bachelor που θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με το The Black Bachelor σχολίασε το μεγαλύτερο «κρασάρισμα» των social media με τον δίκό του τρόπο.

Συγκεκριμένα, Facebook, Instagram και WhatsApp «έπεσαν» λίγο μετά τις 18:30 ώρα Ελλάδος. Όσοι χρήστες επιχείρησαν να μπουν στα προφίλ τους για να δουν τις ενημερώσεις ή τα μηνύματά τους στο Messenger, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μήνυμα: «Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό τον ιστότοπο». Ίδιο το μήνυμα και σε Instagram και WhatsApp.

Όσοι επιχειρούσαν να συνδεθούν μέσω υπολογιστή, απλά έβλεπαν το μήνυμα «Site down», ενώ στις κινητές συσκευές αδυνατούσαν να δουν ενημερώσεις και νέα μηνύματα.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε αρκετές ώρες μετά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολίασε αυτό το επικό «κρασάρισμα» με ένα video στο account της ταινίας The Black Bachelor στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός καλωσόρισε πίσω το Instagram με ένα βίντεο που ανέβηκε ακριβώς στις 1:45 τα ξημερώματα, με το που «επέστρεψε» δηλαδή το συγκεκριμένο social media.

Δείτε το βίντεο:

 

in.gr