Γιάννης Βασιλώττος: Αιχμηρό σχόλιο για Σκόρδα, Λιάγκα – «Δε θα σχολιάσω την αγένεια»
3 years, 1 month ago
6

Ο Γιάννης Βασιλώττος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό”, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των παρουσιαστών, Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα.

 

Τον Γιάννη Βασιλώττο γνωρίσαμε ως Μπάμπη στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιάννης Βασιλώττος, που γνωρίσαμε ως «Μπάμπη» στις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας κρυφογελούσε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως από τότε που χώρισε με τη Φαίη, έμαθε ντραμς.

Ποια ήταν η αντίδραση του Γιάννη Βασιλώττου

«Θα σκοτωθείτε; Μην τσακώνεστε, εντάξει…» είπε ο νεαρός ηθοποιός, με εμφανή αμηχανία.

 

Την ίδια μέρα, ο Γιάννης Βασιλώττος έκανε μια ανάρτηση, η οποία ήταν γεμάτη καρφιά για Γιώργο ΛιάγκαΦαίη Σκορδά. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως είχε αμφιβολίες για την εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή εξαιτίας των παρουσιαστών και των απόψεών τους. Βέβαια, η ανάρτηση διαγράφηκε μετά από λίγες ώρες.

Γιάννης Βασιλώττος: “Δεν θα σχολιάσω την αγένεια του να καλείς κάποιον άνθρωπο και να μην τον αφήνεις να μιλήσει”

«Δέχτηκα λοιπόν την πρόσκληση εν μέσω όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας και ιδιαίτερα στον κλάδο στον οποίο εργάζομαι και νιώθω χρέος μου να τοποθετηθώ επί του θέματος και να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω την αγένεια του να καλείς κάποιον άνθρωπο και να μην τον αφήνεις να μιλήσει. Οι παρουσιαστές της εκπομπής θεώρησαν σημαντικότερο το να συζητούν μεταξύ τους και να συγκρούονται για θέματα που απασχολούν το μεταξύ τους ερωτικό παρελθόν» ήταν ορισμένα από αυτά που έγραψε ο Γιάννης Βασιλώττος.

 

Γιάννης Βασιλώττος στο Πρωινό

enimerotiko.gr