Γιάννης Βογιατζής: «Ήθελαν το κακό μου, έκαναν τα πάντα για να με κατεβάσουν από την μαρκίζα» Ο αγαπημένος ηθοποιός προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση
19 days ago
6

Ο Γιάννης Βογιατζής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο «MEGA Kαλημέρα» για την «απώλεια» της συζύγου του, τους συναδέλφους που ήθελαν το κακό του στο θέατρο και τη σχέση με τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός είναι 96 ετών και όπως δήλωσε ο ίδιος, υποτίθεται πως πλέον ησυχάζει και δεν θα κάνει κάτι άλλο, αλλά δεν τον αφήνουν.

  • Διαβάστε επίσης: Γιάννης Βογιατζής: Προσπάθησα να βρω γιατί με κυνήγησαν και δεν έχω βρει ακόμα το γιατί

Στο δημοτικό τού είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «Πάπας», επειδή δεν τσακωνόταν ποτέ και έλεγε ότι θα τους… «δείρει» με το μυαλό του.

«Υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν το κακό μου θεατρικά. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να με κατεβάσουν από την μαρκίζα», είπε.

«Μου φάνηκε περίεργο στην αρχή όταν με αναγνώριζαν, το συνήθισα. Κι έναν εγκληματία εάν τον δεις 50 φορές θα τον θυμάσαι μετά. Έχω δει πολλές σαχλαμάρες, δεν τις δέχομαι. Στον άνθρωπο συνυπάρχει η σαχλαμάρα και η σοφία. Ο πατέρας μου κάθε φορά που ερχόταν στο θέατρο μου έλεγε συνέχεια συμβουλές», συμπλήρωσε.

Η σύζυγός του δεν έχει καμία σχέση με το θέατρο, και όπως λέει ο ίδιος, έχει λουστεί όλες τις παραξενιές του.

«Θεωρώ τον εαυτό μου τον πιο ευτυχή άνθρωπο που υπάρχει. Έχω την φωτογραφία της συζύγου μου πάντοτε και την «συμβουλεύομαι»… Την σύζυγο μου την πρωτογνώρισα όταν της έκανα μαθήματα, αλλά μέχρι να έρθει το αίσθημα πέρασαν χρόνια. Ζω με τις αναμνήσεις, είναι πολύ δυνατές και σε φτιάχνουν σαν άνθρωπο. Δεν έχω εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες μου, αν τις είχα τελειώσει ίσως να είχα τελειώσει και τη ζωή μου», είπε ο Γιάννης Βογιατζής.

Δείτε τη συνέντευξή του