Γιάννης Βογιατζής: Μια θαυμάστρια έλεγε στην γυναίκα μου «εμένα αγαπάει, όχι εσένα
1 year, 11 months ago
6

O Γιάννης Βογιατζής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ζωή του, το πώς χάλασε η φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο & τον γάμο του.

Ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής προχώρησε σε μία εκ βαθέων συνέντευξη και μίλησε για την ζωή του, αλλά και  για την άποψη του για τον θάνατο.

«Χωρίς το κτήμα στην Κερατέα, δεν θα ζουσα, έχει καθαρό αέρα, θα έπρεπε κανονικά να…ακολουθήσω τους συνάδελφους μου στα 88 μου. Τον περιμένω τον θάνατο. Έχασα και τον αδελφό μου προ ενός έτους, το έχω πια συνειδητοποιήσει», ανέφερε αρχικά.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ζωή μου, τα κατάφερα με την αγάπη του κόσμου. Κλείνουμε 52 χρόνια με την σύζυγό μου, κάναμε πρώτα πολιτικό γάμο στο New Jersey το 1978 και μετά θρησκευτικό το 2007», πρόσθεσε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην καριέρα του, αλλά και στη σχέση του με τους συναδέλφους του.

«Από τις πρώτες συμβουλές που άκουσα ήταν του Νίκου Γούναρη, που είπε να έχω τον νου μου για την κατηφόρα που έρχεται οπωσδήποτε. Έπαιζαν τότε σε μισή ώρα στο ραδιόφωνο 5 τραγούδια μου και επειδή νόμιζα ότι θα με φθείρει, ζήτησα να μην με βάζει τόσο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Για την διακοπή της φιλίας του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε πως, «με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήμασταν φίλοι, ήρθε μια στιγμή που σταμάτησε η φιλία μας, τον ρώτησα, γύρισε το κεφάλι κι έφυγε. Ο Τόλης ήταν μια σφραγίδα στο είδος που υπηρετούσε».

Για τις «κατακτήσεις» του σε νεανική ηλικία ο τραγουδιστής είπε:

«Μια θαυμάστρια ερχόταν και έλεγε στην γυναίκα μου «εμένα αγαπάει, όχι εσένα. Η εμφάνιση μου δεν ήταν άσχημη, καλούλης ήμουν. Και το ταλέντο και η εμφάνιση παίζουν ρόλο».

Τέλος, ο Γιάννης Βογιατζής αποκάλυψε ποιό είναι το αγαπημένο του τραγούδι.

«Έχω κάνει 11 ταινίες αλλά έχω τραγουδήσει σε καμιά 35αριά. Το καλύτερο μου τραγούδι είναι το «σ ‘αγαπώ τι άλλο θέλεις να πω» που το αφιέρωσα και στην γυναίκα μου», κατέληξε λέγοντας.

in.gr