Γιάννης Βογιατζής – Το παράπονό του για τον Τόλη Βοσκόπουλο
2 years, 4 months ago
6

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (25/11) ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μίλησε για όλους και για όλα, αποκάλυψε τη διαδρομή του στη μουσική και τον κινηματογράφο και έκανε ειδική μνεία στη σχέση του με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Δούλευα από τα 12»

«Με τη σύζυγό μου είμαστε 51 χρόνια μαζί, έχουμε κάνει δύο γάμους. Με στρίμωξε», είπε και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Δούλευα από 12 ετών και πήγαινα με τα πόδια στη Νέα Σμύρνη από το Παγκράτι. Το 52′ ξεκίνησα να τραγουδάω, ενώ το πρωί δούλευα στην εταιρεία λιπασμάτων».

«Εγώ ήμουν έτοιμος να μπω στη σχολή Ευελπίδων. Ο πρωτότοκος έπρεπε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα. Πήγα εθελοντής στην αεροπορία, ενώ δούλευα κιόλας. Είχαμε κάνει ένα συγκρότημα στο Παγκράτι και τραγουδάγαμε. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα γίνω επαγγελματίας τραγουδιστής», παραδέχτηκε.

«Αγαπούσα πολύ τον Τόλη»

Για τον άλλοτε κολλητό του φίλο, Τόλη Βοσκόπουλο, σημείωσε: «Με τον Τόλη ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Γράφαμε τραγούδια, λέγαμε τα δικά μας. Κάποια στιγμή, όταν χώρισε με την Στέλλα Στρατηγού και έκανε δεσμό με τη συγχωρεμένη την Ζωίτσα, δεν ξέρω τι συνέβη και δεν έχω καταλάβει ακόμα το γιατί.

Δηλαδή έφυγε από την ζωή και λυπηθήκαμε πάρα πολύ έτσι όπως έφυγε. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε. Μόνο μια φορά είχαμε μιλήσει, όταν πια ήταν με την Γκερέκου, στου Ψυρρή συναντηθήκαμε και είπαμε μια καλησπέρα πολύ τυπικά».

«Ήθελα κάποια στιγμή, του το έλεγα, να μου εξηγήσει για ποιο λόγο… Σε τι έφταιξα… Για να το παραδεχθώ. Από το μυαλό μου περνάει ότι μπορεί να φοβόντουσαν μήπως του βάλω λόγια επειδή ήμασταν πολύ κολλητοί αλλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα αυτό. Ποτέ μου δεν το έχω καταλάβει. Τον αγαπούσα όμως πάρα πολύ τον Τόλη» κατέληξε.

 

in.gr