Γιάννης Ζουγανέλης: Απεχθάνομαι τους τράπερ – Είναι φαιδροί και ματαιόδοξοι «Είναι φασιστοειδές, δεν τους καταλαβαίνω, τους απεχθάνομαι»
1 year, 6 months ago
6

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν θα δούλευα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, είμαι κάθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας, και στην λεκτική. Δεν είναι ωραίο πράγμα. Είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτό που γίνεται στους υπόλοιπους χώρους. Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν καταγγελθεί στον χώρο μας για βίαιη συμπεριφορά ή παρενόχληση, αλλά δεν είναι γνωστοί και ξεχάστηκαν. Τα περιστατικά του θεάτρου που ακούστηκαν είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν σε γραφεία και τράπεζες. Πάμε στο τι πουλάει. Στο κίνημα του #MeToo δεν πουλάει η βία, αλλά ποιος την κάνει και κάτω από ποιες συνθήκες την κάνει», δήλωσε.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής ήταν κόλαφος κατά των τράπερ. «Έχω ρήξη με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να έχω συμμετοχή σε συναυλία που θα ξέρω εκ προοιμίου ότι θα είναι και κάποιος που μιλάει για όπλα ή ψευτοτσαμπουκά. Είναι φασιστοειδές, δεν τους καταλαβαίνω, τους απεχθάνομαι. Αν μου έλεγαν, εμένα, έλα στα MAD, που δεν θα μου το έλεγαν ποτέ, να πάρεις το πρώτο βραβείο και ήξερα ότι είναι εκεί, δεν θα πήγαινα. Είναι φαιδροί και ματαιόδοξοι. Έχω κάθετη ρήξη και με τους συναδέλφους μου που κάνουν τα καλά παιδιά και συνυπάρχουν πάνω στη σκηνή με αυτούς».

«Είναι τρελό να με ρωτούν αν χώρισε ο κόσμος. Κατ’ αρχήν με πλησιάζει κόσμος και με συγχαίρει για το εγγονάκι. Ποιο εγγονάκι; Ότι η κόρη μου χώρισε με το γαμπρό μου και δεν ήταν στα γενέθλιά του. Ήταν στα γενέθλιά του κι εγώ πήγα» είπε όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για όσα λένε για διαζύγιο της κόρης του.

enikos.gr