Γιάννης Ζουγανέλης: Έχω τεράστια αποστροφή στα reality
2 years, 6 months ago
6

Ο Γιάννης Ζουγανέλης εξέφρασε την αποστροφή που έχει για τα reality και επεσήμανε ότι “δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα”.

Μιλώντας στο “Secret”των “Παραπολιτικών”, ο Γιάννης Ζουγανέλης, που φέτος εμφανίζεται στην υπερπαραγωγή του Mega “Κομάντα και Δράκοι” δήλωσε ενθουσιασμένος γι’ αυτήν τη συνεργασία και τόνισε πως πιστεύει ακράδαντα ότι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Γιάννης Ζουγανέλης
Ο Γιάννης Ζουγανέλης στη σειρά του Mega “Κομάντα και Δράκοι”

“Η σειρά φέρει την πρωτότυπη γραφή και την ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ενός σκηνοθέτη που προβάλλει την Ελλάδα με το δικό του μάτι και σε κάνει να θες να τη γευτείς, να κολυμπήσεις, να τα κάνεις όλα. Αφέθηκα στα χέρια του, παρ’ όλο που έχω εμπειρία στην υποκριτική” τόνισε και πρόσθεσε σχετικά με την τηλεοπτική πραγματικότητα όπου τα κανάλια έχουν επενδύσει σημαντικά στη μυθοπλασία με το κοινό να την αγκαλιάζει και να αδιαφορεί για τα reality:

“Έχω τεράστια αποστροφή στα reality, και ειδικά στο Big Brother” υπογράμμισε και πρόσθεσε: “Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το #metoo να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο The Bachelor. Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια” είπε και σημείωσε:

“Η μια εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό. Θα υπαρξει αποστροφή. Έρχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;” αναρωτήθηκε.

enikos.gr