Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω υπάρξει εκρηκτικός και το έχω μετανιώσει, βίαιος δεν ήμουν ποτέ»
2 years, 5 months ago
6

Για τις καταγγελίες, το ελληνικό #metoo και τον ρόλο του στην σειρά  «Κομάντα και Δράκοι» μίλησε ο γνωστός συνθέτης και ηθοποιός

Για το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όπως ανέφερε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», αν ποτέ ο ίδιος ήταν παρών σε κάποιο περιστατικό, θα το κατήγγειλε αμέσως. «Σας δίνω το λόγο της τιμής μου ότι αν κάτι έβλεπα, θα το κατήγγειλα. Υπήρξε σκηνοθέτης που ήταν αυστηρός και ασχημότροπος στα παιδιά της πρόβας και πήγα και του είπα: “δεν αντέχω να ταπεινώνονται συνάδελφοι”. Είμαστε από τους τυχερούς, γιατί ακόμα και τα μυαλά που θα θέλουν να φερθούν ξανά βίαια με όποιον τρόπο τώρα, θα το σκεφτούν», δήλωσε.

Σχετικά με το αν ο ίδιος είναι βίαιος ή εκρηκτικός χαρακτήρας, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Έχω υπάρξει εκρηκτικός, αλλά το έχω μετανιώσει. Καθόλου βίαιος. Επειδή είχα το άγχος και την ευθύνη μιας δουλειάς, είχα εκρήξεις και το μετάνιωσα, αλλά όχι βίαιος. Μια φορά σε ένα λάιβ δεν άκουγα καθόλου. Έκανα νοήματα και ήρθε ένα παιδί κάποια στιγμή, γιατί τελικά δεν είχαν συνδέσει τα μόνιταρ. Τον έσπρωξα και μετά να ανοίξει η γη να με καταπίει, ζήτησα συγγνώμη».