Γιατί δεν πήγε στο Survivor o Γιάννης Βαρδής;
7 months, 8 days ago
6

Και αυτή την εβδομάδα ο Mr. Travel, Νίκος Κοκλώνης, μας ταξιδεύει με το Celebrity Travel στο Τόκιο, την παντοδύναμη μητρόπολη και μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο, παρέα με τον Γιάννη Βαρδή και τη σύζυγό του Νατάσα. Μαζί τους θα επισκεφθεί το διάσημο πύργο Tokyo Skytree, το περίφημο ηφαίστειο Φουτζιγιαμά, το δάσος των αυτοκτονιών Aokigahara. Θα πιουν το ποτό τους στα πιο περίεργο στέκια, θα μας γνωρίσουν τις πιο μεγάλες αγορές, με τους luxury οίκους μόδας, θα δουν αγώνα σούμο και θα ανακαλύψουν τα μυστικά της ιδιαίτερης εκπαίδευσης των παλαιστών, θα περιπλανηθούν στις πιο in περιοχές της πόλης, το εκκεντρικό Χαρατζούκου και το Καμπουκίτσο, τη γειτονιά με τα «κόκκινα φανάρια», τον πολυσύχναστο σταθμό Σιντζούκου, με το υπερσύγχρονο μέτρο, το γιγαντιαίο διαστημικό μουσείο Edo-Tokyo, και θα απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα στην Disney της πόλης. Ο Γιάννης Βαρδής αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό του που θα επηρεάζει τη ζωή του, μας μιλάει για τη σχέση του με τη σύζυγό του, τον ασυνήθιστο τρόπο γνωριμίας τους και ποια είναι τα επόμενα «πρωτότυπα» βήματα της καριέρας του. Η Νατάσα μιλάει για πιο προσωπικά τους θέματα, πώς αντέδρασε ο Γιάννης όταν του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος και για ποιο λόγο, αν και είχε συμφωνήσει, αποφάσισε να μην πάει στο Survivor! Συντονιστείτε το Σάββατο στις 20.00 στο Open TV!

Travel Tips

Αγορά Τογιόσου
Η μεγαλύτερη ψαραγορά του κόσμου με τα καλύτερα εστιατόρια και με πάνω από 2.000 τόνους θαλασσινά καθημερινά. Ανοιχτά από τις 5 το πρωί!

Tokyo Skytree
Ο ψηλότερος πύργος του κόσμου, που φτάνει τα 610 μέτρα! Η κατασκευή του έχει πάρει βραβείο Guinness.

Cafe με γάτες και κουκουβάγιες
Τα πιο περίεργα μπαρ του κόσμου θα τα βρείτε στο Τόκιο. Σήμερα λειτουργούν πάνω από 40 γατο-καφέ στην πόλη. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους και να χαλαρώσουν με τη συντροφιά μιας γάτας ή, σε αλλά καφέ-μπαρ, παίζοντας με κουκουβάγιες.

Γκίνζα
Η περιοχή που διαθέτει ορισμένα από τα πιο πολυτελή καταστήματα της πόλης. Οίκοι μόδας-τεράστια παλάτια και πελατεία που αγαπά να γνωρίζει ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί.

Σιντζούκου
Ο πιο πολυσύχναστος σταθμός του κόσμου με 3,5 εκατομμύρια επιβάτες την ημέρα!

Χαρατζούκου
Διάσημη γειτονιά γεμάτη τουρίστες και πολλούς ντόπιους ντυμένους με εκκεντρικά ρούχα. Μια περιοχή που έδωσε ιδέες στους διεθνείς οίκους μόδας.

Καμπουκίτσο

Παγκοσμίως γνωστή ως η περιοχή με τα «κόκκινα φανάρια» που στεγάζει 3.000 μπαρ, νυχτερινά κέντρα, ξενοδοχεία αγάπης και κλαμπ.

Μουσείο Έντο του Τόκιο 

Το παλαιότερο και μεγαλύτερο εθνικό μουσείο στην Ιαπωνία, που ιδρύθηκε το 1872 και μοιάζει με γιγαντιαίο διαστημόπλοιο.

Ιαπωνική πολεμική τέχνη

Αγώνας πάλης με Ρικίσι (παλαιστές σούμο).

Δάσος αυτοκτονιών Aokigahara
Το δάσος που έγινε «μόδα» για τους απελπισμένους, αλλά και κινηματογραφικό θέμα.

Ο Νίκος μάς μιλάει για τελετουργικά στοιχεία της πολεμικής τέχνης, όπως ο εξαγνισμός με το αλάτι, τη διατροφή και την καθημερινότητα των σούμο.