«Γιατί να πεθάνω;»: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, 25 χρόνια μετά τον θάνατό της
2 years, 3 months ago
6

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε για το βιβλίο που ετοιμάζει, στο οποίο μεταξύ άλλων θα αναφέρεται στη μεγάλη ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη.

 

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για τα τελευταία λόγια που της είπε, όταν νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα τελευταία λόγια της μεγάλης ηθοποιού

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό το διάστημα γράφω το κεφάλαιο ”Αλίκη” στο βιβλίο μου. Γράφω για τις στιγμές εκείνες που η Αλίκη ήταν άρρωστη στο Ιατρικό Κέντρο και εγώ πήγαινα και της έκανα παρέα. Θυμάμαι τα τελευταία της λόγια. ”Ψιψίνα, γιατί να πεθάνω. Θέλω να ζήσω και να με πας στον Θεολόγο να κάνουμε μαζί τα γενέθλιά μας”. Και οι δύο ήμασταν καρκίνοι στο ζώδιο και πάντα κάναμε μαζί τις γιορτές μας. Μου λείπει που με φώναζε πάντα ”ψιψίνα”. Μου λείπει η ανάσα της, η αύρα της, το χαμόγελό της».

 

 Δέσποινα Στυλιανοπούλου

 

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μια μέρα είχα πάει να δω στο θέατρο μια παράσταση που έπαιζε. Μου φωνάζει λοιπόν από τη σκηνή: ΄΄ψιψίνα, έλα μετά στο καμαρίνι να μιλήσουμε”. Ο κόσμος που ήταν στο κατάμεστο θέατρο, ακούγοντας να φωνάζει «ψιψίνα» νόμιζε πως η Αλίκη φώναζε μια γάτα. Και άρχισε να ψάχνει κάτω από τα καθίσματα για να βρει το γατί! Και εκείνη πάνω στη σκηνή να σκάει στα γέλια».

enimerotiko.gr