Γιατί ο Τανιμανίδης έμεινε εκτός ΣΚΑΙ & ψάχνει τηλεοπτική στέγη;
8 months, 13 days ago
6

«Ήταν δύσκολα φέτος. Δεν πήγε όπως πήγε την πρώτη χρονιά, κανένα Survivor δεν θα πάει όπως πήγε την πρώτη χρονιά. Το Ελλάδα Τουρκία είχε απαιτήσεις τεχνικές, κάηκε ο εγκέφαλός μας με τις μεταφράσεις. Ήταν ένα δύσκολο project, το οποίο το φέραμε εις πέρας. Φέτος υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, υπήρχαν άλλα project τα οποία πήγαιναν τρένο. Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, από εκεί και πέρα τελικός κριτής είναι ο κόσμος», είπε ο Γιώργος Λιανός σςε συνέντευξή του στη “Φωλιά των Κου Κου”.

Ο παρουσιαστής έδωσε και απάντηση στο τι πρόκειται να συμβεί με εκείνον και τον Σακη Τανιμανίδη, εξηγώντας γιατί βρίσκονται εκτός ΣΚΑΪ: «Η σχέση μου με τον Acun είναι πάρα πολύ καλή. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Εμείς είμαστε στο άρμα της Acun Medya και συνεχίζουμε. Όλα τα project ήδη έχουν αρχίσει να στήνονται. Κι εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης παραμένουμε και περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις της εταιρείας παραγωγής. Συνεχίζουμε κανονικότατα στη Acun», είπε ο Γιώργος Λιανός, κάνοντας ξεκάθαρο ότι κι εκείνος κι ο παρουσιατσής του Survivor ψάχνουν μαζί με την εταιρία τηλεοπτική στέγη.

Βέβαια, να υπογραμμίσουμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε συζήτηση με το κανάλι του Φαλήρου για μια ταξιδιωτική εκπομπή η οποία κόπηκε ακόμα και ως ιδέα, όταν οι ιθύνοντες του καναλιού είδαν το κόστος της.

Δείτε το βίντεο: