Gigi Hadid – Camila Morrone: Νυν (;) και πρώην του Leonardo DiCaprio βρέθηκαν στο ίδιο runway
1 year, 6 months ago
6

Η Camila Morrone κάθισε στην πρώτη σειρά στην επίδειξη μόδας του Versace, όπου η φημολογούμενη τωρινή σχέση του πρώην της Leonardo DiCaprio, Gigi Hadid, περπάτησε στην πασαρέλα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Camila είχε χωρίσει με τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το μοντέλο εθεάθη να κάθεται στην πρώτη σειρά στην επίδειξη μόδας του Versace.

Για την περίσταση, η 25χρονη Camila, φόρεσε ένα μαύρο κορσέ με διάφανη επένδυση και το συνδύασε με ασορτί φαρδύ παντελόνι και μυτερές γόβες.

Όσο για την Gigi, περπάτησε στην πασαρέλα με ένα μαύρο φόρεμα με κουκούλα. Μαζί της ήταν μια σειρά από γνωστά πρόσωπα, όπως η Paris Hilton, η Irina Shayk, η Emily Ratajkowski και η αδερφή της Bella Hadid.

To runway έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου η Gigi και ο Leo, εθεάθησαν μαζί στη Νέα Υόρκη. Όπως είπε πρόσφατα μια πηγή στο E! News, που γνωρίζει και τους δύο, «είναι μαζί αλλά κανείς τους δεν θέλει σχέση αυτή τη στιγμή».

Δεδομένου ότι η Gigi και η Camila είναι μέρος του κόσμου του μόντελινγκ, ήταν θέμα χρόνου να βρεθούν στο ίδιο σημείο, την ίδια στιγμή.