Gigi Hadid: «Έχω το σύνδρομο του απατεώνα όλη την ώρα»
1 year, 6 months ago
6

Παρά το γεγονός ότι είναι σουπερμόντελ, τηλεοπτική προσωπικότητα, μαμά και τώρα, ιδρύτρια της νέας της μάρκας Guest in Residence, η Gigi Hadid αισθάνεται ακόμα κατώτερη σε σύγκριση με τις συνομήλικές της.

Σε μια νέα συνέντευξή της, η Hadid παραδέχτηκε ότι μερικές φορές αμφιβάλλει για τις ικανότητές της στον τομέα της μόδας. «Έχω το σύνδρομο του απατεώνα όλη την ώρα», εξομολογήθηκε η Gigi φορώντας ένα κοστούμι σε λαδί και μπεζ, με λεπτή γραβάτα και στρογγυλά loafers

Αποκαλύπτοντας πώς ήταν να λανσάρεις μια επιχείρηση και να σχεδιάζεις ρούχα για πρώτη φορά, το μοντέλο πρόσθεσε: «Σκέφτηκα ότι το πιο αναμενόμενο για μένα θα ήταν να βγάλω κάτι που θα ήταν περισσότερο τύπου fast-fashion”. Αντίθετα, η Gigi επέλεξε ένα από τα πιο βιώσιμα υφάσματα, το κασμίρι, για το label της. «Έμοιαζε σαν το σωστό υλικό με το οποίο μπορούσα να παίξω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που ήταν αληθινό για μένα, πιστό στο στυλ μου», είπε.

Ενώ η ιδέα για μια σειρά ρούχων ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της, μόλις έμεινε έγκυος στην κόρη της Khai, έκανε τα βήματα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. «Δεν μπορείς να είσαι μοντέλο για πάντα. Ενιωσα δημιουργική και είδα τη ζωή μου να πηγαίνει προς τα εκεί», εξήγησε η Gigi. «Σκεφτόμουν ήδη το κασμίρι, αλλά νομίζω ότι [η εγκυμοσύνη] απλώς με έκανε να σκεφτώ πόσο πιο χαλαρή θα ένιωθα αν είχα ένα μια δουλειά σε χώρο γραφείου. Μπορώ να πάρω την κόρη μου εκεί μαζί μου».

Η Gigi άφησε να εννοηθεί για πρώτη φορά ότι επεκτείνει την καριέρα της πέρα από το μόντελινγκ τον Μάρτιο του 2021, μόλις 10 εβδομάδες μετά τον τοκετό. «Στρέφομαι προς πράγματα που μοιάζουν πιο σταθερά από το να βρίσκομαι σε διαφορετική χώρα κάθε εβδομάδα», είπε και συνέχισε, λέγοντας«Νιώθω ότι τώρα βρίσκομαι σε διαφορετικό σημείο στη ζωή μου».

pronews.gr