Gigi Hadid: Ο πατέρας της σχολιάζει τη σχέση της με τον Leonardo DiCaprio
1 year, 6 months ago
6

Τελικά ο Leonardo DiCaprio και η Gigi τα έχουν;

Αν και το υποτιθέμενο ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει τις φήμες, ο μπαμπάς της Gigi, Mohamed Hadid, μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις σχετικά με αυτή τη «σχέση».

Μιλώντας στην DailyMail, ο Mohamed που είναι ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων, αποκάλυψε ότι «είναι φίλοι»«Γνωρίζονται εδώ και καιρό», είπε. Ο Mohamed μάλιστα γνώρισε τον ηθοποιό πριν από μερικά χρόνια. «Γνώρισα τον κύριο DiCaprio στο Σεντ Τροπέ πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος», σχολίασε 73χρονος, προσθέτοντας με έμφαση: «Μου άρεσε».

Και συνέχισε:

«Δεν έχουμε μιλήσει με την κόρη μου για τον κύριο DiCaprio. Δεν νομίζω ότι βγαίνουν ραντεβού. Πιστεύω ότι είναι απλώς καλοί φίλοι. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω και δεν μπλέκομαι στις προσωπικές σχέσεις της κόρης μου» τόνισε.

Η Gigi και ο Leo φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε ιδιωτικό κλαμπ στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Μια πηγή είπε στο Entertainment Tonight σχετικά με την έξοδο: «Η Gigi έφτασε στο Casa Cipriani λίγο μετά το Leo. Τους αρέσει να πηγαίνουν εκεί γιατί δεν ανησυχούν για τους παπαράτσι. Περνούν καλά μαζί και ο Leo έλκεται πολύ από τη Gigi… Του αρέσει, αλλά όλα είναι ακόμα στην αρχή τους».

Η φημολογούμενη σχέση έρχεται μετά την είδηση ότι ο DiCaprio και η 25χρονη Camila Morrone χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού. Ο χωρισμός τροφοδότησε τα σχόλια στο διαδίκτυο ότι ο ηθοποιός δεν βγαίνει με καμία άνω των 25 ετών. Η Gigi είναι 27 ετών ωστόσο, ίσως η… θεωρία ανατραπεί αν η σχέση τους αποδειχθεί τελικά αληθινή.