Gigi Hadid: Συνεπαρμένη με τον Leonardo DiCaprio – Τι αποκαλύπτει πηγή για τη σχέση τους
1 year, 4 months ago
6

Ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid συνεχίζουν να περνούν χρόνο μαζί απολαμβάνοντας τα μυστικά ραντεβού τους στη Νεα Υόρκη.

Την Παρασκευή το βράδυ εθεάθησαν να αποχωρούν από το ίδιο εστιατόριο, όπου είχαν δειπνήσει μαζί με αγαπημένο φίλο του Χολιγουντιανού σταρ. O DiCaprio επέλεξε να φορά μια μάσκα να κρύβει το πρόσωπό του ενώ η Gigi κρατούσε την εσάρπα της μπροστά της για να αποφύγει τα φωτογραφικά φλας.

Η Gigi συνεχίζει να περνά χρόνο με τον Leo στη Νέα Υόρκη. Έχει μεγάλη κατανόηση που αυτή είναι μητέρα και προσπαθεί να ταιριάξει με το πρόγραμμά της για να τη βλέπει, είναι πολύ γλυκό” είπε πηγή προσκείμενη στο μοντέλο, στο περιοδικό PEOPLE. Όπως πρόσθεσε: “Η Gigi είναι συνεπαρμένη” και επεσήμανε πως ο DiCaprio “είναι κύριος και πολύ ρομαντικός” αλλά προτιμά τα πράγματα να κυλάνε ιδιωτικά ανάμεσα στο ζευγάρι. “Η Gigi μοιράζεται κάποιες λεπτομέρειες, αλλά απολαμβάνει πραγματικά να βλεπει τον Leo” είπε η πηγή.

Πηγή είχε πει στο People στο παρελθόν ότι αρέσει πολύ στον Leonardo ότι η Gigi είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας. “Έχει ένα παιδί και είναι ώριμη. Αυτός θέλει να είναι με κάποια που θα έχει τις ίδιες ιδέες για τους καλούς σκοπούς και τις πολιτικές πεποιθήσεις που έχει αυτός“. Η Hadid έχει μία κορούλα δύο ετών, την Khai με τον πρώην σύντροφό της Zayn Malik, με τον οποίο χώρισε πέρυσι τον Οκτώβρι έπειτα από ένα φερόμενο επεισόδιο με τη μητέρα της Gigi, τη Yolanda Hadid.

Tο ζευγάρι φαίνεται πως άρχισε να βγαίνει από τον Σεπτέμβριο και την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Αρχικά εθεάθησαν μαζί σε πάρτι στο Σόχο και μετά βρέθηκαν μαζί στο Casa Cipriani. Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο DiCaprio βρέθηκε στο Μιλάνο την ίδια ημέρα που η Hadid περπάτησε στην πασαρέλα του Versace για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Επιπλέον, διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Παρίσι την Εβδομάδα Μόδας στην Πόλη του Φωτός.

instyle.gr