Γινόταν σκύλα όταν της έκαναν αuτό»: Ο Κώστας Αρζόγλου μιλά 1η φορά για τη κουμπάρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη
1 year, 10 months ago
6

Ο Κώστας Αρζόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον Αλέξη Μίχα, μίλησε και για την κουμπάρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία δεν δίσταζε να γίνει «σκύλα», όταν καταλάβαινε ότι ήθελαν να την εξαπατήσουν.

 

Ο Κώστας Αρζόγλου εξηγεί πότε γινόταν “σκύλα” η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όπως υπογράμμισε ο αγαπημένος ηθοποιός «θυμάμαι το πόσο έντιμη ήταν και πόσο “σκύλα” όταν την έθιγες ή ήθελες να βγάλεις πουρμπουάρ. Έλεγε ‘φέρτε μου τον ταμία, πόσους διώξαμε σήμερα;’. “200 κυρία Αλίκη” της απαντούσε και έλεγε: “γιατί είναι δύο θέσεις άδειες; Δεν θα βγάλετε πουμπουάρ στην πλάτη μου”».

Η αγάπη του Κώστα Αρζόγλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Και πρόσθεσε ο Κώστας Αρζόγλου «την αγαπάω ακόμα. Συγκινούμαι. Όταν ήταν να βαφτίσει τον Παύλο, μου τηλεφώνησε την προηγουμένη και με κάλεσε στο σπίτι να φάμε ψάρι. Μου ζήτησε να της κρατήσω λόγια για το “Πιστεύω”. Της είπα “μπορείς να το διαβάζεις” και μου απάντησε “τι λες, θα βάλω εγώ γυαλιά;”.

 

Για τις σημερινές σταρ, επεσήμανε “σήμερα δεν μπορούν να υπάρξουν σταρ του βεληνεκούς της Αλίκης ή της Τζένης. Δεν είναι ένας κόσμος ο οποίος ζητάει σταρ. Σταρ σήμερα είναι κάποιος που επιβίωσε από ένα reality show. Σε αυτούς στρώνουν κόκκινα χαλιά για να περπατούν».

 

enimerotiko.gr