Γιώργος Αυτιάς VS Νίκος Μάνεσης και Nomads VS «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Τι έδειξε το ραβασάκι της Nielsen!
10 months, 22 days ago
6

 

Η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου βασίζονταν πάντα σε διαφορετικά κριτήρια από αυτά των καθημερινών, λόγω κυρίως του διαφορετικού κοινού.

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, στο prime time του Σαββάτου, ο Αnt1 προβάλλει το “Nomads 2“,  και ο SKAI  το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Το “Nomads 2” λοιπόν σημείωσε και πάλι χαμηλά νούμερα στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας το 11,9%. Από την άλλη, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έκανε 13,9%.Να διευκρινίσουμε στο σημείο αυτό πως πολύ σπάνια θα σημειώσει υψηλά ποσοστά η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο δυναμικό κοινό,  καθώς απευθύνεται σε μεγαλύτερο ηλικιακά target group. Ωστόσο, κατάφερε να ξεπεράσει “Nomads 2”, που δεν φαίνεται να έχει ισχυρή δυναμική.

Όσον αφορά την  ενημέρωση, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Νίκος Μάνεσης δίνουν τη δική τους μάχη, και αν και δεν εκπέμπουν την ίδια ώρα, είναι αναπόφευκτο να τις συγκρίνουμε καθώς πρόκειται για ομοειδή προϊόντα.

Ο Γιώργος Αυτιάς λοιπόν έχει καταφέρει πια να καθιερωθεί και να κερδίσει το δικό του πιστό κοινό, και η εκπομπή του κατατάσσεται σε αυτές με τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που τον στέλνει πολύ πιο μπροστά από το Νίκο Μάνεση στο γενικό κοινό.

Όμως, στο δυναμικό κοινό οι δύο παρουσιαστές δεν απέχουν και τόσο πολύ, μάλλον το αντίθετο. Χθες, συγκεκριμένα, το “Kαλημέρα” με το Γιώργο Aυτιά στο δυναμικό κοινό έφτασε το 20,6% και το “Σαββατοκύριακο” με το Νίκο Μάνεση το 20,4%.