Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου του βιβλίου
4 months, 7 days ago
6

Μόλις λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου  με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου». Ο Ντάνος με αναρτησή του στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι το βιβλίο θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο νικητής του Survivor επέλεξε να γράψει την αυτοβιογραφία του και να μοιραστεί με τον κόσμο που τον λάτρεψε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του. Σκοπός του είναι να επικοινωνήσει με τον κόσμο που τον ακολουθεί όσα έχει μάθει μέσα από τα motivational συνέδρια που παρακολουθεί και να δώσει κίνητρο σε ανθρώπους ώστε να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους.

«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το post

 

View this post on Instagram

 

Finally…🙏🏻 @ekdotikeathenon @avyiesavvidou @panosgi @elena_gerarhaki @to_barberiko

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on Feb 7, 2019 at 7:32am PST

Εσάς πώς σας φαίνεται η απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να γράψει την αυτοβιογραφία του;