Γιώργος Αγγελόπουλος: Το αστρονομικό ποσό που δίνει το ΣΚΑΙ για τη συμμετοχή του στο φετινό “Survivor
2 years, 5 months ago
6

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει λάβει πρόταση να επιστρέψει στο “Survivor” με αμοιβή ένα αστρονομικό ποσό σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η πρόταση του ΣΚΑΙ για την επιστροφή του στο φετινό “Survivor”

Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” ο ΣΚΑΙ ζήτησε από τον γνωστό αθλητή να επιστρέψει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς το κανάλι είχε μονοψήφια τηλεθέαση φέτος. Όπως είπε ο Βαγγέλης Περρής στα πλαίσια της εκπομπής για το ΣΚΑΙ: ” έχουν μονοψήφια που ξεκινούν από νωρίς και πάνε μέχρι αργά”. Τα δεδομένα αυτά δεν χαροποιούν την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Για την ανάκαμψη της τηλεθέασης του καναλιού, το ΣΚΑΙ κάνει επαφές με παλιούς και γνωστούς επιτυχημένους παίκτες με την ελπίδα να εκτοξευθούν οι δείκτες τηλεθέασης με την συμμετοχή τους.

Για να το πετύχουν αυτό με σιγουριά, το ΣΚΑΙ απευθύνθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως “Ντάνο”. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε συμμετάσχει το παρελθόν στο Survivor και είχε βγει νικητής το 2017, αποκτώντας εντυπωσιακή δημοσιότητα. “Θέλουν να είναι σίγουροι ότι η επένδυση που θα γίνει θα έχει αποτέλεσμα” συμπέρανε η παρουσιάστρια. Ο Βαγγέλης Περρής είπε για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου ” θα είναι πρωταγωνιστής και θα διαρκέσει”.

Ποια χρηματική αμοιβή θα λάβει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην περίπτωση που συμμετάσχει στο φετινό “Survivor”;

Μετά από τα χρηματικά ποσά που ειπώθηκαν ως εικασίες από τους παρουσιαστές στην εκπομπή σχετικά με τη πρόταση του ΣΚΑΙ για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε την αμοιβή του πρώην νικητή. Η πρόταση ανέρχεται στα 300.000 ευρώ, αφού όπως είπε ο Βαγγέλης Περρής για την αμοιβή του αθλητή “για να ξεκινήσει από ότι ακούγεται είναι 300.000 ευρώ”.

Σχολιάζοντας την είδηση αυτή, ο Γιώργος Λιάγκας είπε “300.000 ευρώ στον Ντάνο;” και πρόσθεσε “να πάω βοηθός του Ντάνου; – να του κουβαλάω τις βαλίτσες”. Στον διάλογο που διεξαγόταν για την πρόταση που έλαβε από τον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Αγγελόπουλος η Φαίη Σκορδά είπε “τέτοιο ποσό σε έναν άνθρωπο;”. Η ίδια συνέχισε λέγοντας για το ύψος του χρηματικού ποσού”  γιατί δεν είναι για 1 χρονιά, δεν είναι για 5 χρόνια ένα συμβόλαιο…πόσο χρονικό διάστημα κρατάει το “Survivor”,δηλαδή για 5 μήνες;”.

“Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παίρνει από το ΣΚΑΙ 150.000 ευρώ το επεισόδιο – γιατί να μην δώσει 300.000 ευρώ στον Ντάνο – 2 επεισόδια είναι” υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας, επανεξετάζοντας την περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε ότι υπάρχει και η κατηγορία παλιών παικτών που καλούν οι ίδιοι την παραγωγή και κάνουν την δική τους διαπραγμάτευση με σκοπό την συμμετοχή τους στο “Survivor”, προτείνοντας το ποσό των 250.000 ευρώ

 

enikos.gr