Γιώργος Χρυσοστόμου: Παλεύω συνεχώς με τους δαίμονές μου, παίζουμε… τένις
1 month, 9 days ago
6

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ψυχολογική βοήθεια που έχει ζητήσει για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του.

«Είναι μια μάχη που έχω αποδεχθεί ότι θα υπάρχει και θα πρέπει να είμαι πιο δυνατός. Μέχρι τώρα έφαγα χρόνο και κουράστηκα ψυχικά να λέω γιατί να υπάρχει αυτός ο δαίμονας; Τώρα είμαι σε φάση που λέω υπάρχει; Εγώ τι μπορώ να κάνω για να είμαι πιο δυνατός; Εμένα μου κάνουν έναν κύκλο γύρω γύρω» είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Αν το μεταβολίσω και το χρησιμοποιήσω σωστά, μου δίνει ένα φως μέσα μου από το να κάνω ότι δεν υπάρχουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι εθελοτυφλούν ότι δεν υπάρχουν κακά και δεν τα αγγίζουν. Εγώ βουτώ και με πάει κι ο εαυτός μου από χαρακτήρα, οπότε δεν του αντιστέκομαι του δαίμονα, απλά συνομιλώ, παίζουμε… τένις. Φυσικά χρειάστηκα και βοήθεια και δεν είχα και ταμπού. Παρόλο που αρκετός κόσμος μού έλεγε μην τα λες αυτά, ειδικά στην τηλεόραση. Αυτό είναι ταμπού για αυτόν που το ακούει. Εγώ μπορεί να εμπνεύσω άλλα πέντε άτομα και να πάνε να ζητήσουν βοήθεια γιατί υπάρχει μια έπαρση ότι το έχω και μετά η ζωή, το πνεύμα και το σώμα τα σκάει» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Επίσης μίλησε και για τη ζωή του στη Ρόδο. «Πήγαν όλα όπως έπρεπε, όχι μόνο καλά. Εκ των υστέρων καταλαβαίνεις πώς όσα έγιναν, έγιναν σοφά. Στον στρατό πήγα έξι μήνες λόγω του ότι ήμουν παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Πήγα στη Ρόδο. Ήμουν 15 λεπτά από το σπίτι μου αλλά δεν μπορούσα να πηγαίνω. Έβγαινα κάθε 42 μέρες. Μετά βρήκα έναν τρόπο, έγινα ταχυδρόμος του τάγματος και πήγαινα μία βόλτα από το σπίτι».

«Δεν υπήρξα ποτέ το “καμάκι” της Ρόδου», ανέφερε ακολούθως και συμπλήρωε: «Δεν κόλλησα καθόλου με την όλη φάση, ούτε η παρέα μου το είχε. Δεν εκμεταλλεύτηκα την εξωτερική μου εμφάνιση και δεν πήγαινα για τσάρκα. Όσο οι άλλοι κοιτούσαν τον τουρισμό, εμένα η ζωή μου ήταν στη “μυρωδιά” του θεάτρου. Στο σχολείο ήμουν λίγο ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Δεν ψηφίστηκα ποτέ πρόεδρος του 15μελους και αυτό με πλήγωσε. Αλλά στο θέατρο ένιωθα πολύ μάγκας».

«Άνοιξε την καρδιά του» και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω και κράτησε μία δεκαετία του να είμαι ζορισμένος οικονομικά. Μου ήρθαν κάποια λεφτά και δεν τα διαχειρίστηκα σωστά. Τώρα είναι όλα πληρωμένα, δεν χρωστάω σε άνθρωπο ή τράπεζα. Είμαστε η γενιά που τότε λέγανε να πάρουμε δάνειο αλλά η τράπεζα ήξερε τι θα γίνει 25 χρόνια μετά. Δεν μπήκα στην παγίδα του δανείου και βλέπω κόσμο να τρέχει. Εγώ ήθελα να κάνω δουλειές που μου αρέσουν. Χρηματιστήριο δεν έχω παίξει ποτέ αλλά είχα καλή διαίσθηση και ήμουν σίγουρος πώς κάποιο λάκκο θα είχε», δήλωσε.