Γιώργος Γεροντιδάκης: Η στεναχώρια στις Άγριες Μέλισσες, οι φριχτοί πόνοι, το λάδωμα και τα 10 κιλά επιπλέον
3 years, 3 months ago
6

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης γεννήθηκε  στις 22 Νοεμβρίου του 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ κατάγεται από τα Χανιά. Σε ηλικία 9 ετών επιλέχτηκε από το σκηνοθέτη Κώστα Καπάκα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Peppermint» που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 1999, ενώ απέσπασε αρκετά βραβεία και καλές κριτικές τον επόμενο χρόνο.

Της: Έπη Τρίμη

Εκεί υποδύθηκε τον 11χρονο πρωταγωνιστή της ταινίας, Στέφανο Καρούζο, με την ερμηνεία του ρόλου σε μεγαλύτερη ηλικία να αναλαμβάνει ο Γιώργος Χωραφάς. Μετά την συμμετοχή του στην ταινία συνέχισε την πορεία του ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε δουλειές τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Ακολούθησαν, στη συνέχεια, ρόλοι σε πολύ δημοφιλή σήριαλ.

“Οι Άγριες Μέλισσες μου άλλαξαν τη ζωή”

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που το τηλεοπτικό κοινό αγαπά να μισεί μέσα από το ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο The 2night Show  και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώτη καραντίνα και πώς τη βίωσε αλλά και για τη σκηνή η οποία τον στεναχώρησε πολύ στη δημοφιλή σειρά.

Αναφερόμενος στη σκηνή που σκοτώνει τον Κλεομένη εξομολογείται: «Μέχρι σήμερα θυμάμαι το δικό μου σημείο που διαβάζοντας το είχα πει, «μα γιατί;». Ίσως μάλλον γιατί συμπαθούσα πάρα πολύ τον Θανάση Κουρλαμπά. Όταν γράφτηκε το τέλος του. Ήρθε το κείμενο και ξαφνικά έρχεται και μου λέει, «έμαθες πως τελειώνει ο ρόλος μου; Με σκοτώνεις». Του λέω, «γιατί;». Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Δεν το λέω για πλάκα. Στεναχωρήθηκα. Μα γιατί τόσο γρήγορα… Είχε περάσει πολύς καιρός από την επιστροφή μου, από τον λάκκο που μου είχε κάνει οπότε το είχα ξεχάσει και εγώ ο ίδιος. Από ότι φαίνεται όμως δεν το ξέχασαν η Μελίνα και ο Πέτρος. Κάθε μέρα παίρνω τα σενάρια και πραγματικά είμαι έκπληκτος με αυτά που γράφουν. Δηλαδή τι γράφουν αυτοί οι άνθρωποι… Τα γράφουν με τέτοιο τρόπο που λες, ποιο είναι το επόμενο! Είναι τρομερό».

“Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά”

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε πως στην πρώτη καραντίνα πήρε 10 κιλά: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να μην πάρω κιλά όσο βρίσκομαι σε έναν ρόλο. Ίσα ίσα που στην πρώτη καραντίνα νομίζω πως πήρα 10 κιλά και φάνηκαν στο γυαλί. Ξεκίνησα με τα ίδια κιλά αλλά λόγω και της δουλειάς, τα θέατρα τότε που ήταν ανοικτά, έτρεχα οπότε τα έχασα και τα πήρα μέσα στην καραντίνα».

Οι φρικτοί πόνοι

Για την περίοδο που βίωσε φρικτούς πόνου επειδή ψήλωνε, μίλησε επίσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γιώργος Γεροντιδάκης λέγοντας πως όταν ήταν μικρός το καλοκαίρι που πήρε 20 πόντους είχε  φρικτούς πόνους και δεν μπορούσε σχεδόν να περπατήσει.

Λάδωσα για να πάρω δίπλωμα αυτοκινήτου

«Το δίπλωμα οδήγησης άργησα να το πάρω. “Λάδωσα” και με κόψανε. Εγώ οδηγούσα από τα 15, έπαιρνα το αμάξι της μάνας μου και πήγαινα βόλτες. Όταν πήγα να δώσω εξετάσεις, ξύρισα το μαλλί μου την προηγούμενη μέρα, έβαλα κάτι μαύρα και πήγα. Πάω και σε κάποια στιγμή μου λέει ο άνθρωπος “κατεβείτε”. Ρώτησα αν έγινε κάτι και μου λέει “κατεβείτε”. Έκανα φασαρία και για τα χρήματα και με περάσανε για ασφαλίτη. Μου επέστρεψαν τα χρήματα…», δήλωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης,

Πηγές: Wlikipedia | The 2Night Show

enimerotiko.gr