Γιώργος Γιαννόπουλος: «Οι Άγριες Μέλισσες ήταν μια… σαπουνόπερα με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα»
1 year, 1 month ago
6

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος συνηθίζει να λέει την άποψη του για όλα. Αυτή τη φορά μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και εξέφρασε τη γνώμη του για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

  • Διαβάστε επίσης: Γιώργος Γιαννόπουλος: Η αλήθεια πίσω από την viral ατάκα «Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο που τον έχει στιγματίσει αλλά αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά, λέγοντας πως «ήταν μια σαπουνόπερα με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα». Δε δίστασε να αναφέρει πως ήταν μια προσεγμένη δουλειά αλλά στην ουσία ήταν μια καθημερινή σαπουνόπερα. Μάλιστα, ο επιτυχημένος ηθοποιός και δημοφιλής για την viral ατάκα του «Πώς τους πετσόκοψες έτσι», σύγκρινε τις «Άγριες Μέλισσες» με την σειρά «Λάμψη» του 2000.

Δείτε τι είπε

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ρωτήθηκε για τον θεατρικό ρόλο που του έχει αφήσει το πιο βαθύ αποτύπωμα και ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, κάνοντας ένα σχόλιο για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

Ποιος είναι ο θεατρικός ρόλος, ο οποίος έχει αφήσει το πιο βαθύ του αποτύπωμα μέσα σας;

Ποιος είναι ο ρόλος που έχει αφήσει το πιο βαθύ αποτύπωμά του μέσα μου; Ο… εαυτός μου! Αλήθεια σου λέω! Γιατί με το μέσα μου δουλεύω όλους τους ρόλους μου. Οι ρόλοι για εμένα είναι «οχήματα».  Δουλεύω με ειλικρίνεια και φροντίζω σε όποιο ρόλο κι αν πέσει στα χέρια μου, μέσα σε αυτόν να «βλέπει» κι εμένα τον ίδιο. Ίσως και για αυτόν ακριβώς το λόγο να είμαι ένας ηθοποιός που δεν έβαλε ποτέ ταμπέλες στη ζωή του. Α είμαι εμπορικός, α είμαι ηθοποιός, α αυτό μου πάει, α εκείνο δεν θα το παίξω… Ένας καλλιτέχνης πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα με την ίδια ειλικρίνεια και την ίδια εντιμότητα. Και γενικότερα; Ας μην μεγαλοποιούμε τόσο τα πράγματα, ας μην τρελαινόμαστε.

Έγινε για παράδειγμα τεράστιος ντόρος με τις «Άγριες Μέλισσες», φυσικά κι ήταν μία υπέροχη δουλειά, φυσικά ήταν μια παραγωγή προσεγμένη από την πρώτη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια αλλά εντάξει… Δεν έπαυε ουσιαστικά να είναι μία καθημερινή σαπουνόπερα. Αν το καλοσκεφτείς, θα δεις κι εσύ πως οι «Μέλισσες» επί της ουσίας ήταν μια σαπουνόπερα. Εντάξει δεν θα μπορούσε να είναι όπως ήταν η «Λάμψη» το 2000 γιατί τα χρόνια αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν, η αισθητική αλλάζει. Αλλά ήταν μια σαπουνόπερα με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα.

in.gr