Γιώργος Κακοσαίος – Τέα Πρέλεβιτς: Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της Αθήνας
1 year, 7 months ago
6

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Γιώργος Κακοσαίος και μάλιστα με γνωστή καλλονή. Ο λόγος για την Τέα Πρέλεβιτς.

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου και η κόρη του «Μπάνε» έχουν έρθει αρκετά κοντά και όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το περιοδικό CIAO, εθεάθησαν πριν λίγες ημέρες σε βραδινή έξοδο, σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Ωστόσο, δεν ήταν μόνοι αλλά με τρία ακόμα φιλικά πρόσωπα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η χημεία μεταξύ τους ήταν φανερή ενώ δεν αποκλείεται η γνωριμία αυτή να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

  • Διαβάστε επίσης: Άννα και Τέα Πρέλεβιτς – Οι κόρες του «Μπάνε» ποζάρουν ημίγυμνες και τρελαίνουν κόσμο

 

Ποια είναι η Τέα Πρέλεβιτς

Στα 26 της παντρεύτηκε με έναν Ινδό, μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, ο γάμος της κράτησε μόλις τέσσερις μήνες, καθώς χώρισαν λόγω κάποιων ασυμβίβαστων διαφορών.

Η Τέα Πρέλεβιτς μετά το τέλος του γάμου της ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωραρίων.

 

Η ίδια έχει σημειώσει για την απόφασή της αυτή:

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν μια νέα τεχνολογία – η πραγματικότητα είναι όμως ότι υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, κι εξελίσσεται διαρκώς! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα άλλαξε και η νομοθεσία σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση & το ηλικιακό της όριο.

Όλες οι γυναίκες μπορούν πλέον να καταψύξουν τα ωάριά τους – όχι μόνο για ιατρικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους (το λεγόμενο “social freezing”). Θέλω να ξαναπώ άλλη μια φορά, με αφορμή τα παραπάνω, το πόσο ευγνώμων & τυχερή νιώθω για την εποχή που ζούμε… Η επιστήμη + η νομοθεσία βαδίζουν σταθερά προς το όφελος της σύγχρονης γυναίκας».