Γιώργος Καραμίχος: Έχω κάνει αποτυχίες, μέχρι και η Μέριλ Στριπ έχει κάνει μέτριες ταινίες
1 year, 8 months ago
6

Ο Γιώργος Καραμίχος μετά από χρόνια απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Ήλιος». Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα επαγγελματικά του, την οικογένειά του αλλά και τις λάθος επιλογές που έχει κάνει κατά καιρούς.

«Γενικώς αποφεύγω να βλέπουν τα παιδιά μου στην τηλεόραση. Κάποιες φορές ο μικρός βλέπει μαζί με τη μαμά του. Στον δρόμο πολλές φορές που με χαιρετάνε διάφοροι με ρωτάει μετά “τον ξέρεις εσύ αυτόν; Αυτός σε ξέρει;”. Έτσι συνεννοούμαστε. Έχω κάνει τρελές αποτυχίες.

Έχω κάνει πράγματα που δεν θα ήθελα ή που αν θα τα ξανά έκανα θα ήταν αλλιώς. Ακόμα και ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ που προσέχει πολύ τις επιλογές της, θα δεις ότι τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες πιο μέτριες ταινίες. Δεν μπορείς να προβλέψεις. Όταν χάνεις την ενέργειά σου ή όταν αυτό που κάνεις δεν πετυχαίνει τότε μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Θα απογοητευτείς, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε», δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στον 7χρονο γιο του Ντιέγκο Τζον, στη μητέρα του αλλά και το πώς βιώνει την όλη κατάσταση που ζούμε.Για την καραντίνα: Οι άνθρωποι που τα πάνε καλά με τον εαυτό τους τα πάνε καλά και το lockdown. Eίναι ωραίο να έχεις κατάθλιψη, μην φρικάρουμε, αρκει να το αποδεχτείς.

Για τον 7χρονο γιο του: Έχω μαζί μου το γιο μου δεν υπήρχε νόημα να μείνει εκεί. Ήρθαν για διακοπές και αποφασίσαμε να μείνουν! Χαίρομαι γιατί τον βλέπω ευτυχισμένο. Και η κόρη μου ειναι ευτυχισμένη, που δεν ζει εδώ. Ο γιός μου αισθάνεται οικειότητα με την Ελλάδα γιατί έχει ξανάρθει. Περνάγαμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα! Έχει κάνει φίλους έχει εδώ ανθρώπους που αγαπάει. Έχει 3 νονούς!

Για την μητέρα του γιου του: Η Άλμα περνάει καλά στην Ελλάδα και ευτυχώς δουλεύει ηλεκτρονικά. Της άρεσε η Ελλάδα πάντα. Στην αρχή φρίκαρε λίγο, πως θα μάθει την γλώσσα αλλά τώρα είναι καλά. Μαγειρεύει ελληνικά φαγητά. Γιορτάσαμε το πρώτο σπανακόρυζο που έφτιαξε!

Αν θα επιστρέψει στην Αμερική: Το ιδανικό θα ήταν να είναι εδώ η βάση μου, Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω στην Αμερική. Καλό θα ήταν να πηγαίνω μόνο για δυο μήνες, για τη σχολή και τις δουλειές μου.

protothema.gr