Γιώργος Κιμούλης – Ζέτα Δούκα: Δεν απέφεραν καρπούς οι συζητήσεις για εξωδικαστική λύση
1 year, 9 months ago
6

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του ηθοποιού, η συνάντηση με τη νομική εκπρόσωπο της Ζέτας Δούκα δεν έφερε τα επιθυμητά αποτέλεσματα – Δείτε βίντεο

Οι συζητήσεις που έκαναν ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα, προκειμένου να βρουν λύση για την υπόθεσή τους εξωδικαστικά, δεν απέδωσαν καρπούς.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο συναντήθηκαν την Πέμπτη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να λύσουν τις διαφορές τους, χωρίς να οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη στο «Mega Καλημέρα», η συνάντησή τους δεν είχε αποτέλεσμα.

«Αυτή η συνάντηση στο γραφείο της διαμεσολαβητού επιβάλλεται από τον νόμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι ένας νόμος που έχει ψηφιστεί από το 2019 και έκτοτε, ισχύει. Επανήλθε για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Έγινε η συνάντηση χθες και ήταν άγονη, άκαρπη».
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, πρώτος ο ίδιος μίλησε εκ μέρους του κυρίου Κιμούλη. «Έγινε πρόταση από την κυρία διαμεσολαβίτρια να πάρουμε θέσεις απέναντι σε αυτό το ζήτημα. Εμείς από την πλευρά μας είπαμε ότι οι θέσεις μας έχουν καταστεί γνωστές σε όλο το πανελλήνιο, όχι μόνο στην απέναντι πλευρά. Ο κύριος Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν κι είχε δίκιο κι αδίκως, τον έφεραν σε αυτή την δύσκολη θέση», εξήγησε.

Ωστόσο, τόνισε πως η αντίθετη πλευρά, η οποία μέχρι στιγμής δεν είχε εκφράσει τη θέση της, δήλωσε πως δεν συμφωνεί με τα λεγόμενά του.

«Η άλλη πλευρά μέχρι και χθες δεν είχε εκφράσει τη θέση της. Έπειτα δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν και έτσι, έληξε το ζήτημα και η διαδικασία της διαμεσολάβησης. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι η αποκατάστασή μας, η διαφάνεια και η ανάδειξη των πραγματικών περιστατικών, που δικαιώνουν τον κύριο Κιμούλη ότι αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Για αυτό προσφύγαμε στο δικαστήριο, μόλις λάβαμε γνώση των βλαπτικών γεγονότων της άλλης πλευράς. Δεν είναι το αρμόζον, όταν θίγεσαι μετά από 13 χρόνια, να πας σε πρωινές εκπομπές και να κάνεις παραπονάκια. Όταν πρέπει, προσφεύγεις στις αρμόδιες αρχές. Καταθέσαμε νέα αγωγή για την απόφαση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ και θα αποκαλύψουμε τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή τη σκευωρία», δήλωσε κλείνοντας ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος.